Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

zoohayabusa@freemail.hu
Hát csinálhatsz gyorsan egy freemailos címet: www.freemail.hu
nincs,csak másik yahoo.....de ha spam akkor is berakná a bulk ba elöször.....
lehet hogy még is csak a megauploadra kéne fel tölteni,akkor is lesz link és annak küldöd a linket el akinek akarod,amúgy nem lehet le szedni,,
Nekem ott van az elküldött levelek között!
lehet spamnak nézi a levelezőprogram. nincs freemailos címed?
még mindig nem jött meg..
nézem majd mindjárt szedem,,köszike
Elküldtem, van 7 napod, hogy letöltsd. Kellemes olvasgatást!
így is linket kapsz, viszont így csak te kapod meg. így egy kicsit személyesebb.
az új háttér képem
2008 as szin haya logó
saját gyártmány
nekem okés a tárhely
de ha legközelebb fel alarsz löni iylen nagy méretet a netre www.megaupload.com
nagyon pöpec kapok egy linket és leszedem ,meg akár más is,,,,mig ki nem törlöd..várom köszi
Már egy kicsit én is aggódom, de most leveleztem a sráccal, 20-án adta fel a csomagot, és ma azaz 27-én 12.15-kor hagyta el Lisszabont. Remélem, mostmár gyorsan ideér. Remélem útközben nem vész el...
Kicsit én is izgulok, végülis az én lóvém van benne, de végül is ez rám tartozik.
Szia! Mizu? Lesz abból a undertailból valami?
Zoo! Küldöm a cuccost kb 20 perc mulva, akkorra töltődik fel a freemailra. Remélem tudsz 44 Mbyte-os levelet fogadni!
jó éjt
kinek dumálsz? nekem?
Na...további szép estét minden motorosnak, Hondásnak és receptklubosnak!
tudom, tudom, nem bírom mikor a nők nyafognak
Csajok kompoljanak át a csajok fórumra! Ott lehet pletykálodni! Ez itt kérem egy komoly motor (Hayabusa...gyengébbek kedvéért) motorosainak a fóruma!
hát remélem nem sokáig ,mert így szar dolgozni ,tudod pl:a nők milyen finyásak!
Hát annyit kompolunk már, hogy csuda.
Arra lennék kiváncsi, hogy miért is? Majd adok én neked szaftosat!
Ennyi? Valami szavtosabbra számítottam.
Te Baba! Ne írjál már ilyen ződeket ide...a feleségem meg beleolvas a fórumba,aztán adhatod neki a tanácsokat
_Nem_ Csolevel, es nem is Csolenel aludtam. Egyedul aludtam, valaki olyannakl a szobajaban ahol 2 azaz ketto darab kulon agy volt....ennyi a sztori...