Csak ez az otthoni gépemen van... Majd még töltök fel én is párat.
De jó kis túra volt az amúgy... Ez a pár hónap motorozás nélkül nem tudom milyen hatással lesz rám. Csak a párom bírja ki valahogy...
nos mivel a szin megfogott,igy legalább háttérkép ez lesz mig a tényleges mocit kezembe nem foghatom sajátomként,,750 muszáj volt ennyire futja a keret,,,de ha te kipótolod,szivesen leszek ismét minél hamarabb K8 busa tulajdonos,,,,
kicsit tartok is ha nem veszem meg idén,akkor jövöre elcseszhetik a szzinkollekciót,lásd 2007 abszolut nem tetszik,most kezdjem úgy az új mocit festessem át?
Sziasztok! Zoohayabusa hívott meg ebbe a fórumba, azt mondta, itt nagyon jó arcok vannak. Mi anno együtt motoroztunk Írországban, amíg én is ott melóztam. Ő most hadirokkant, én meg babát várok, de legkésőbb jövőre jó lenne összefutni... Szóval üdv Mindenkinek és ha nem bánjátok, néha benézek ide...
Na akkor te is ott voltál a szülőknek jópéldának...a mankós motoros meglátogatta az intenzíven fekvő motoros barátját...pfff...
De örülök a jóhíreknek!
Voltam ma Berénybe a korházba egyéb okból és felmentem Alphához. Ill csak az intenziv bejáratáig. (nem mentem be mert a család ezt kére és tiszteletben tartom) Ott adtak infót a fiúról: minden rendben van a körülményekhez képest jól van. Összerakták a csontjait, a máját, holnap vagy holnapután lehozzák az osztályra. kb enyi.
jah most jól el vettem a kedvüket az irországtól,,mintha mindig zord idö lenne,az elözö szitu ez után a szép idö után jött sec perc alatt....
De jó kis túra volt az amúgy... Ez a pár hónap motorozás nélkül nem tudom milyen hatással lesz rám. Csak a párom bírja ki valahogy...
kicsit tartok is ha nem veszem meg idén,akkor jövöre elcseszhetik a szzinkollekciót,lásd 2007 abszolut nem tetszik,most kezdjem úgy az új mocit festessem át?
De örülök a jóhíreknek!
nekem elhiheted akár hondás akár nem.........
és ha megjönne az esze ozt venne 1 busát?
vállook
Tudja, hogy nem gondolom komolyan.... vizsgálom az idegrendszerét