Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

célkereszt nélkül is felismerünk ám
jah van itt minden mint a falusi búcsúba

jah most jól el vettem a kedvüket az irországtól,,mintha mindig zord idö lenne,az elözö szitu ez után a szép idö után jött sec perc alatt....
Ne magadból indulj ki
Aha értem.... lehet jobb is ha nem veszel idén busát... jobb várni 1 évet amíg kijönnek a hibái... lehet nenm vesztettél semmit sem...
Köccönöm!
Most látom, van itt nekem való fórum ( gsx-r 600 ). De jó!
Csak ez az otthoni gépemen van... Majd még töltök fel én is párat.
De jó kis túra volt az amúgy... Ez a pár hónap motorozás nélkül nem tudom milyen hatással lesz rám. Csak a párom bírja ki valahogy...
van szebb kép is mocijainkról
Üdv! Látod erre jártam ,ahogy ígértem. Legalább gyakrabban hallok felőled, te megszállott
nos mivel a szin megfogott,igy legalább háttérkép ez lesz mig a tényleges mocit kezembe nem foghatom sajátomként,,750 muszáj volt ennyire futja a keret,,,de ha te kipótolod,szivesen leszek ismét minél hamarabb K8 busa tulajdonos,,,,

kicsit tartok is ha nem veszem meg idén,akkor jövöre elcseszhetik a szzinkollekciót,lásd 2007 abszolut nem tetszik,most kezdjem úgy az új mocit festessem át?
Sziasztok! Zoohayabusa hívott meg ebbe a fórumba, azt mondta, itt nagyon jó arcok vannak. Mi anno együtt motoroztunk Írországban, amíg én is ott melóztam. Ő most hadirokkant, én meg babát várok, de legkésőbb jövőre jó lenne összefutni... Szóval üdv Mindenkinek és ha nem bánjátok, néha benézek ide...
nem! abba jóval több van akkor,vagy másikról lett át rakva!
no majd legközelebb!
Ménem mondtad nekik: jóvanna..szédülök ilyen magasban, azért kell a mankó!
Szülökkel nem találkoztam csak nővérrel meg alatató orvossal. szó mi szó kicsit furcsán néztek rám...
Na akkor te is ott voltál a szülőknek jópéldának...a mankós motoros meglátogatta az intenzíven fekvő motoros barátját...pfff...
De örülök a jóhíreknek!
Voltam ma Berénybe a korházba egyéb okból és felmentem Alphához. Ill csak az intenziv bejáratáig. (nem mentem be mert a család ezt kére és tiszteletben tartom) Ott adtak infót a fiúról: minden rendben van a körülményekhez képest jól van. Összerakták a csontjait, a máját, holnap vagy holnapután lehozzák az osztályra. kb enyi.
Tényleg? Nem is tudtam...
az enyinmem semmi nem látszik 17000nél
tudok olvasni
jaja besz....od

nekem elhiheted akár hondás akár nem.........
és ha megjönne az esze ozt venne 1 busát?
vállook
Vagy nyomta a féket tudatlanul
Köszi Fistván nekem is gyanús,hogy 19500km-nél nagyon dúrva a kopás a tárcsákon!Szerentem pörgették az órát!
Nem szívom... nem vagyok én vámpír....
Tudja, hogy nem gondolom komolyan.... vizsgálom az idegrendszerét