Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De rossz
Ok
Akkó ezt nézd meg: http://www.hasznaltauto.hu/ker...

Csak nincs rá elég lé de egyébként nem rossz...
Kiskezét csokolom!
Én szivesen megnézném ,de 2 dolog miatt nem érdekel:
1 Kicsi
2 Busás

Csak megjegyeztem ...
Jo szojáték!
Nézd meg ha érdekel, és utána mondj véleményt, hidd el, hogy szép állapotban van.
Gyorsan tudsz bezárni!
Azt most ne reöltessük,mert mobilrol netezek,mint mondtam a napokban!És nem állittanám hogy olcso!
Hát Barátom, ha 20X viselted és már karcos a plexi akkor nem nagyon vigyázhattál rá!
Már nem azért a 20 fillérért....
Sziasztok.
Van egy ilyen sisakom eladó SHOEI rf-1000 (XR-1000) nagyon zép állapotban, sérülésmentesen. Kb 20x volt viselve, akkor is maszkal. L-es méret 65 pénz volna az ára. A plexije egy kicsit karcos
Genya menya
Előbb bezársz leltár miatt!
Mostanában sűrűn kell majd leltározni!
Dehogy utállak.
Inkább szeretlek megmaradt a kávém ma

Baszus mennék én is a jövő héten de beindult a szezon és a 11:00 nekem korán van legkorábban 14:00-kor tudok utánatok menni
Ha nem baj
Milka MSN?
Na mivan?
Utálltok?
Na gyermekeim!
Mivel szombatra istentelen idöt(zápor,orkánerejü szél,stb)mondanak,igy a gurulást átenném jövöhét szombatra!Azaz:2008.03.08.-ára!Ugyan ott taliznánk,ugyan akkor!És az utvonalse válltozna!Csak az idöpont!
Addigis aki akar csatlakozhat!
Ja Csiga!Igy teis tudsz jönni!

Pontosítás! Egy nagyon frappáns ötlet bontakozott ki Milka sokésszel megtöltött agyábol!

A hét végéreis rosszidöt mondanak (március 01.)!Mi lenne ha,szombaton nyeregbe pattannánk,és mennénk egy karikát!Mondjuk uticélnak jolehet Velence,vagy Balaton TATABÁNYA érintésével!Ott jol kiinnánk Hayabusagirl-t a kávéjábol,és megengednénk hogy csatlakozzon!
Találkahely:a szokott!Aki még nem tudná Budaörsi (Milkának SHELL) a többieknek AGIP kút 11.00(délelött).

1)Milka+Milkáné
2)Hayabusagirl
3)Menya+

Gabyca
4)Fiveurban
5)Leonetta
De genya vagy barátom!
Azért anyudatis szivesen megismernénk!

Nem semmi lehet!
Isten hozott a vakok,és gyengénlátok csapatában!
Szép jó estét mindenkinek!
Sziasztok
Csak szeretnéd...