Kiváncsi lennék mennyi minden volt már a blokkban cserélve. Ha a főbb elemek gyáriák az nagyon durva és a motor is szerncsés hogy korrekt gazdái voltak.
Szia! Nekem egy 97-es karbis srad van,közel 100000km van óra szerint benne,3 éve van nálam,mikor megvettem akkor cseréltettem vezérmű láncot,azon kívül mást nem kellett csinálni vele a kötelező dolgokon!
Hali! Esetleg van köztetek akinek 15-20 évnél öregebb motorja van? Mi a tapasztalat, mennyire viselte meg az idő? Mennyire megbízhatóak az korosabb modellek?
Sziasztok!
Valakinek van köztetek k8-asa?
A tompított,tehát a projector ízzójára lennék kíváncsi,hogy milyen van benne gyárilag!
Az ízzó üvegtestje végén van e takarás,vagy átlátszó e?
Utolsó próba. Elállítódott a lámpa fölfele irányba, hogy tudom visszaállítani hogy ne szarul állítsam be? Gondolom nem a csavarok állítódtak el. 750 k6
Hello!
750-es sradomnak (injektoros), van egy kis szelep-kerepelő hang. Melegen is hallani, 3-5ezer között főleg, de alapjáraton is kicsit. Szelep hézagok tökéletesek, vez lánc elég feszesnek tűnik. Ettől függetlenül lehet baj a feszítővel vagy a lánccal?
Ja és le sem tilt.
Csütörtökön kiderül. Diag.
Ha nem ír semmit, akkor megnézzük az üa. rendszert és a gyújtást.
Amúgy ahogy utánajártam simán lehet AHP/FHP jeladó, de még ECU gond is. (külföldi fórumok, ki-mivel találkozott).
Valakinek K6-K7re szar állapotban lévő hátsó ülés lenne-e eladó? Újra akarom szabatni, valami extra kényelmesre az asszonynak, de a gyárit nem akarom szétszedni.
Sziasztok!
Ismerősöm K5-je újabban gázelvételnél durrog, kis fordulaton is. Alapjárat hullámzik.
Van valami tippetek? Üzemanyagrendszer gond lehet, vagy esetleg gyertyahiba csinálhat ilyet?
Köszi!
https://www.kepesmotor.hu/suzu...
Valakinek van köztetek k8-asa?
A tompított,tehát a projector ízzójára lennék kíváncsi,hogy milyen van benne gyárilag!
Az ízzó üvegtestje végén van e takarás,vagy átlátszó e?
Köszönöm a választ!
Tegnap belementem egy kurva nagy kátyúba és a lámpám elállítódott. Kb úgy világít mint a reflektor. (A reflektor meg a Jóisten szemébe kb)
Tegnap belementem egy kurva nagy kátyúba és a lámpám elállítódott. Kb úgy világít mint a reflektor. (A reflektor meg a Jóisten szemébe kb)
750-es sradomnak (injektoros), van egy kis szelep-kerepelő hang. Melegen is hallani, 3-5ezer között főleg, de alapjáraton is kicsit. Szelep hézagok tökéletesek, vez lánc elég feszesnek tűnik. Ettől függetlenül lehet baj a feszítővel vagy a lánccal?
Köszi!
Csütörtökön kiderül. Diag.
Ha nem ír semmit, akkor megnézzük az üa. rendszert és a gyújtást.
Amúgy ahogy utánajártam simán lehet AHP/FHP jeladó, de még ECU gond is. (külföldi fórumok, ki-mivel találkozott).
Egy fojtószelep szinkron ellenőrzés lehet segítene.
Én azzal kezdenék
Ismerősöm K5-je újabban gázelvételnél durrog, kis fordulaton is. Alapjárat hullámzik.
Van valami tippetek? Üzemanyagrendszer gond lehet, vagy esetleg gyertyahiba csinálhat ilyet?
Köszi!
Melyik évjárat?
k1 k2 k3 k4?
Árat meg helységnevet írj légyszi.
de a k5-6 1000-rel sem egyezik.
de van egy k7 750-esem, ha azt keresel.