Az lenne a kérdésem, hogy van-e esetleg olyan közülünk, aki emlékszik rá, vagy tudja azt, hogy anno 2006-ban a 750-es gsxr-hez a gyári kiegészítőként rendelhető vagy kérhető Yoshimura GP evo kipufogó mennyibe került?! A képen látható mire gondolok pontosan.
Sziasztok!
97-es Sradhoz keresek fényszórót!
Nem baj, ha az üveg repedt, mert az rendben van, viszont az enyém nagyon hiányos,igazából csak a háza kell.
Kellene km óra konzol
Kellene továbbá kuplung oldali blokk dekni, illetve balos lábtartó.
Köszi!
Sziasztok.Valaki tudna segíteni,Suzuki GSXR 750 k3 motorom van,ha beindítottam eddig mindig felpörgött és a fordulat ahogy melegedett úgy ment vissza,gondolom az automata szivató miatt.Most egy ideje nem pörög fel ha beindítom és úgy érzem mintha a teljesítményéből is veszített volna.Hol keressem a hibát.köszi a válaszkat.Üdv.:Zsolt
1. nem service manualt kerestem, hanem owners manual-t, ahogy írtam is. :D
2. az általad linkelt oldalról hogy a fenébe kell letölteni valamit is? nem jövök rá...
Az kemény hogy meg ket nyomorult torheto feju csavarral sem nehezitik meg a tolvaj eletet.
En legalabb egy orat szoptam mire lefurtam.Ehez meg eleg egy 40 es lyukas toex bit 100 forintert.
Sziasztok!- Tudja valaki, hogy hogyan tudom a gyújtáskapcsolót leszerelni?
Nem akarom elhinni, de a 2 tartócsavar feje teljesen sima, mint a kapupánt csavaré!- Ez teljesen normális?- Gyárilag így szerelték?
Van valami technika, vagy le kell, hogy fúrjam?
RF modellknél is ilyeneket használtak.
Valakinek van elfekvőbe gyári dob 98-as SRAD-ra ? 33E0-as dob. Köszi!
sztem ezt nem fogja megmondani neked senki.
A kérdés érdekes, de miért fontos?
Az lenne a kérdésem, hogy van-e esetleg olyan közülünk, aki emlékszik rá, vagy tudja azt, hogy anno 2006-ban a 750-es gsxr-hez a gyári kiegészítőként rendelhető vagy kérhető Yoshimura GP evo kipufogó mennyibe került?! A képen látható mire gondolok pontosan.
Mennyiért és hol vagy helyileg?
97-es Sradhoz keresek fényszórót!
Nem baj, ha az üveg repedt, mert az rendben van, viszont az enyém nagyon hiányos,igazából csak a háza kell.
Kellene km óra konzol
Kellene továbbá kuplung oldali blokk dekni, illetve balos lábtartó.
Köszi!
Oldalt nem nézem.
Azt irják máshol hogy a 600-as nagyon hasonló (ezt nem tudom)
itt a 600-as linkje.
http://www.mediafire.com/file/...
van ahol regisztrálni kell egy kamu mail cimmel.
2. az általad linkelt oldalról hogy a fenébe kell letölteni valamit is? nem jövök rá...
itt egy adag service manual. Ez jóval bővebb mint az user.
https://servicemanualsgsxr.com...
most vettem egy k5 750es gixxer, de nem kaptam hozzá kiskönyvet "owners manual"
Tudtok esetleg linket?
Köszi
En legalabb egy orat szoptam mire lefurtam.Ehez meg eleg egy 40 es lyukas toex bit 100 forintert.
az nem az a két csavar. Security torx csavarokkal van felrakva a felső villahídra.
Nem akarom elhinni, de a 2 tartócsavar feje teljesen sima, mint a kapupánt csavaré!- Ez teljesen normális?- Gyárilag így szerelték?
Van valami technika, vagy le kell, hogy fúrjam?
Köszi a segítséget!
Magyar papiros, 40km.
Minden alkatrésze patika állapotú!
Braking hullámos tárcsák (új)
K&N légszűrő (új)
Gyertyák (újak)
Láncvédős sárvédő (új)
Láncszett (új)
Undertail
Új betétek
Komplett Arow sportrendszer (patika)
Stb..stb...