Sziasztok lenne egy kérdésem válaszotokat előre is köszönöm gsxr K2 600 2esbe magas fordulaton nagyon nagyokat belerántogat 4000 nél már kezdi 7000 nel meg olyan mintha le akarna szakítani a motorról többi sebességbe semmi teljesen jól viselkedik remelem nem nagy baj itt a számom aki tud kérlek csörgéssen meg visszahívni 06304208433 előre is köszönöm nagyon várom
Sziasztok. Első fékbetétet kell vennem k7-be. Milyet javasoltok? Brembo és EBC amit nézegettem, utcai használatra kell. Van egyáltalán érezhető különbség márkák között?
sziasztok, kis segítséget szeretnék kérni, gsx-r 600, K2-ben szeretnék villába olajat cseréni. Milyen olajat vegyek bele? Köszi előre is segítséget. Széles utat.
eladó suzuki gsxr 600 -750 k4 - k5 és stb ?.... tipusokhoz eredeti fényezésű 5,5 colos hátsó felni , tökéletes állapotú lánckerékkel, féktárcsával, és menesztőgumival koszos állapotban . a felni 2004 /6 havi. csak személyes átvétellel !!! ár 25000 ft. érdeklődni csak telefonon !! (0 6 30 hat- kilenc 8- három-3-0-9 ) pestmegye észak.
Szia,
Még nem érte el a cserét kopás szerint. Tavasz előtt megnézetem szerelővel, mond majd rá valamit. Bontottól félnék, úgyhogy marad az új. Mit értesz minőségi alatt? MIt érdemes venni?
leomlot is kell cserelned.
a k6-7 leomloje felmegy a K8-ra, es akkor fel tudod tenni a k6-7-re valo dobot.
(viszont akkor nem lesz katalzatorod, es konnyebb lesz a motor vagy 6-8 kiloval...)
Szia!
Mennyire kopott a tárcsa? Lehet, hogy eleve cserés. Ha igen mindenképp betéteket is cseréljél. Kedvezményes árakat felejtsd el. Kínait felejtsd el. Vagy megveszed újonnan párban a minőségit ami ~110.00/pár vagy veszel bontottat gyárit ami ~50.000/pár.
Sziasztok. Valaki tud-e segíteni, a fenti linken szereplő K8 GSX R 600, valamint a rajta látható Akrapovic kipufogó dobot szeretnék, a K9 GSX R 600 motoromra. Ez a dob gyárilag K7-készült. A forgalmazóval, kettővel is sikerült email-ben, a témával kapcsolatban néhány szót válltani és azt mondták, hogy azt a K7-re való dobot, K9-re nem lehet felrakni! A kérdésem, valakinek van-e tapasztalata, illetve kell -e átalakítani valamit, hogy lehet felszerelni...stb. ????
Valaki meg tudná nekem mondani hogy a tengely befogó milyen magas meg milyen hosszú? Tl-re akarok lancfeszítőt de nem talalok hozza viszont k6-ra már igen. Hatha kompatibilis a 2.
Sziasztok!
Keresek ülést gsxr 600/750 k6-k7 re. Téli barkácsoláshoz kellene, szakadt vagy szivacs nélküli érdekelne elsősorban. A műanyag maga fontos.
Hátha porosodik valakinek a polcán egy....
Van,ha érdekel 70/3179083.udv Pali
Eladóvá vált egy megmaradt Morse 82RH2015-120 vezérműláncom, motor eladása végett!!!
Suzuki GSR 600 (összes évjárat)
Suzuki GSX-R 600 K1-L5-ig
Suzuki GSX-R 750 K6-L5-ig
Ára 10 000Ft + postaköltség
Érdeklődni a beciby@citromail.hu címen lehet!!!
Üdv.: Béci
Használ itt valaki a gépében Power Commander-t? Ha igen, ki programozta és mik a tapasztalatok?
Én 5W-t raknék.
Még nem érte el a cserét kopás szerint. Tavasz előtt megnézetem szerelővel, mond majd rá valamit. Bontottól félnék, úgyhogy marad az új. Mit értesz minőségi alatt? MIt érdemes venni?
a k6-7 leomloje felmegy a K8-ra, es akkor fel tudod tenni a k6-7-re valo dobot.
(viszont akkor nem lesz katalzatorod, es konnyebb lesz a motor vagy 6-8 kiloval...)
Utángyártott slip-on kipufogórendszert keresek a K5 600-asomra. Nincs valakinek eladó?
Mert mondjuk megunta?
Mennyire kopott a tárcsa? Lehet, hogy eleve cserés. Ha igen mindenképp betéteket is cseréljél. Kedvezményes árakat felejtsd el. Kínait felejtsd el. Vagy megveszed újonnan párban a minőségit ami ~110.00/pár vagy veszel bontottat gyárit ami ~50.000/pár.
Sziasztok. Valaki tud-e segíteni, a fenti linken szereplő K8 GSX R 600, valamint a rajta látható Akrapovic kipufogó dobot szeretnék, a K9 GSX R 600 motoromra. Ez a dob gyárilag K7-készült. A forgalmazóval, kettővel is sikerült email-ben, a témával kapcsolatban néhány szót válltani és azt mondták, hogy azt a K7-re való dobot, K9-re nem lehet felrakni! A kérdésem, valakinek van-e tapasztalata, illetve kell -e átalakítani valamit, hogy lehet felszerelni...stb. ????
Valaki meg tudná nekem mondani hogy a tengely befogó milyen magas meg milyen hosszú? Tl-re akarok lancfeszítőt de nem talalok hozza viszont k6-ra már igen. Hatha kompatibilis a 2.
K2 600HOZ KERESNÉK FEJIDOM KÁBEL-KÖTEGET!
Keresek ülést gsxr 600/750 k6-k7 re. Téli barkácsoláshoz kellene, szakadt vagy szivacs nélküli érdekelne elsősorban. A műanyag maga fontos.
Hátha porosodik valakinek a polcán egy....