Keresek k6-k7 600-hoz sérülésmentes első lámpát, plusz a hozzá szükséges szintén sérülésmentes kábeleket, akinek van vagy tud bontandó motort, kérem jelezze!
Valamint tanácsot kérnék, hogy a tükröt hogyan tudom leszerelni a fejidomról?
Három hónapja vásároltam egy K5-ös 600-ast. Egyetlen problémám vele, hogy az első fék 80 km/h feletti tempónál beráz. Vásárlás előtt az előző tulaj cserélt fékbetétet, amelybe hozzám kerülésig 500 km lett téve. Én kb ugyanennyit tettem bele a három hónap alatt. A jelenség nem szűnt meg. Kérdésem az lenne, hogy ha féktárcsa vásárlásra kerülne a sor, akkor tudtok-e ajánlani webshop-ot, ahonnan kedvezményes áron be lehetne szerezni?
Köszi!
Sziasztok. Gsxr 600 k4 em van és nemrég elkezdett késni a müszerfal miután ráadtam a gyujtást csak az indexek világítottak halványan de ezzel párhuzamosan az első lámpa sem működött. De pár másodperc után minden helyreállt. Ez így ment egy ideig de mostmár nem áll vissza. Mi lehet a baj?
Honnan tudnám beszerezni ezt a szerszámot?
A középsőre 14990-esre gondolok.
Tudom ki lehetne faragni krovafejből is de ha esetleg hozzá lehet jutni épeszű áron akkor inkább megveszem.
Blokk kiszedéséhez kell.
hali olyan problémával küzdök h az egyik hangeremből elment a kompresszió k2 600 szelepre gyanakszom h vagy eltörött eléget akármi mert inditozáskor a kipufogóba hallani a sziszegest mintha oda menne el a kompót :D arra lennék kiváncsi h gyári hiba esetleg h szelep problémák előjönnek vagy egyedi dolog lehet e :D kösszi
Szevasztok! Fesszabályzót kell cserélnem a 600 k7-emen. Ezeket találtam neten. Nincs túlkínálat az biztos. Valakinek van esetleg tapasztalata ebben a témában? Előre is köszi
Sziasztok. Kérdésel fordulol felétek. 600 k6 om van menet közben a vízpumpába az olajszimeringet kinyomta, kilökte a fészekből. Vajon szerintetek mi okból csinálta? Vagy csak a szimering eddig birta? Köszi
Keresek k6-k7 600-hoz sérülésmentes első lámpát, plusz a hozzá szükséges szintén sérülésmentes kábeleket, akinek van vagy tud bontandó motort, kérem jelezze!
Valamint tanácsot kérnék, hogy a tükröt hogyan tudom leszerelni a fejidomról?