Tuti, hogy amiatt melegszik jobban, gondolom a gyűrűk nem eredeti keresztmetszete miatt nem tudják 100%-osan ellátni a feladatukat. De kíváncsi leszek ki és mennyiért oldja meg és milyen módon.
Bár remélem nekem nem lesz ilyenre szükségem.
előfordulhat,hogy a házi megoldás miatt melegszik jobban....nem akarom itthon csavarhúzóval-kalapáccsal megoldani
valamennyire kell mozognia a tárcsának,majd a szaki tudja...
Haveromnak tavaly hasonló gondja volt. Kopogott, zörgött neki valami elöl, kiderült a féktárcsa az. Leszedte és azoknál a kis hőgyűrűknél vagy mi a faszoknál volt meglazulva ott volt nagyobb a mozgás és az zörgött.
Présgép, megfelelő méretű acélgolyó amit átnyomtak a gyűrűkön és azóta is tökéletesen működik. Annyit vett észre, hogy talán kicsivel jobban felmelegszik mint előtte. Viszont semmi más baja nincs, pedig közlekedik a csávó nem akárhogy, stoppie, egykeró stb.
Jaja, azt mondják ettől még ugyanúgy használható a tárcsa. Szerintem próbáld megszokni, ha nem jó akkor ha gondolod szét tudok nézni e-bay-en van-e valami olcsóért. Szoktak 1-1 gyári tárcsát is árulni, szóval majd kitalálunk valamit.
Az biztos,hogy olcsóbb lenne,és sajnálom a tárcsát ,mert ugye hibátlan,semmi váll....hirdetnek itt az oldalon használt tárcsát 30ért párba,de még képen is látszik,hogy jóval kopottabb mint az enyém.....
Szerintem nem egy gyakori hiba ez, valaki azt mondja szarjam le, a versenyzők motorján még jobban lóg
ami meglepett engem is, hogy a kuplungot sokkal könnyebb volt behúzni ezzel a karral, amit nem nagyon értek, mivel is csak egy kar. Lehet a formája miatt. Mindenesetre sokkal jobban néz ki a gyárinál, persze ez csak esztétika. Az állítási lehetőség jobb mint a gyári karnál, a gyárinál nekem a fék a legtávolabbin van és még azt is közelinek éreztem, ennél kicsit kintebb tudtam állítani. Mást nem nagyon tudnak ezek a karok, mivel ez csak kar. De ha érdekel, gyere el, 2 perc alatt feltesszük és kipróbálhatod hogy milyen a gyakorlatban. Amúgy a félreértések elkerülése végett nem adnám el mert nekem bevált, csak mivel lesz egy komolyabb tuning a motoron, így nem tudom használni a fékkart.
Bár remélem nekem nem lesz ilyenre szükségem.
valamennyire kell mozognia a tárcsának,majd a szaki tudja...
Annak idején eladó volt a Mivv Suonod, most sérülten nem eladó?
Haveromnak tavaly hasonló gondja volt. Kopogott, zörgött neki valami elöl, kiderült a féktárcsa az. Leszedte és azoknál a kis hőgyűrűknél vagy mi a faszoknál volt meglazulva ott volt nagyobb a mozgás és az zörgött.
Présgép, megfelelő méretű acélgolyó amit átnyomtak a gyűrűkön és azóta is tökéletesen működik. Annyit vett észre, hogy talán kicsivel jobban felmelegszik mint előtte. Viszont semmi más baja nincs, pedig közlekedik a csávó nem akárhogy, stoppie, egykeró stb.
Szerintem nem egy gyakori hiba ez, valaki azt mondja szarjam le, a versenyzők motorján még jobban lóg
Semmi baj a fékhatással,de zörög nagyon,idegesít....
Azokat az olcsó hullámos féktárcsákat megrendelted már?
Bevált a teló nagyon, vigyázok is rája...