mit vársz tőle 20 évesen?
Én annó örültem,ha tudtam tankolni a zsigulim,és fizetéskor megvehettem az air 180-ast.... kutyát sem érdekelte a gyerekszobám
A csálé ajtókból kieső ruhákba belegabalyodva beveri a lábát a kilógó fiókokba ettől feljajdul és a szülők benyitnak.
Ott áll félig meztelen egy halom ruha közt.
Hát azért nem is az apám tett bele a mociba 6 000 kilómétert... Mizsi meg a szót kivette a számból Pontosan ilyen irányelvek vezérelnek...
A szekrénysorom ne baszogasd, ha nőt hozok, le lesz takarva ponyvával. Majd beadom, hogy folyamatban van az elköltözés, meg hogy festjük a szobám. Emberfüggő, hogy melyik választ fogadják majd el...
egyik sem, van tartalomszűrő nálunk és a csajok+motorok topik miatt le lett tiltva az oldal. Fasz kivan, sok éhenkórász miatt aki csak a nyálát csorgatja nem lehet értelmes helyeken fórumozni..
csak otthon tudom megnézni mert itt melóhelyen le van tiltva a sportmotor.hu, de ki tudom cselezni őket, a crossmotor.hu-t nézem, csak így a képeket nem lehet megnézni..
mondanám,hogy felesbe mehet,de még úgy is rohadt drága,inkább nem kell
nézd meg a galériám,egy XT-s csapat,velük voltam mikor tegnap hívtál,ha hamarabb csörögsz legalább ketten ostorozhattuk volna őket
Már akor is a 3 henger vonzott.
Plömplömmmmplömmmmm.
Vizuális környezetszennyezés.
Én annó örültem,ha tudtam tankolni a zsigulim,és fizetéskor megvehettem az air 180-ast.... kutyát sem érdekelte a gyerekszobám
Bár nem is gixxer.
Ott áll félig meztelen egy halom ruha közt.
A szekrénysorom ne baszogasd, ha nőt hozok, le lesz takarva ponyvával. Majd beadom, hogy folyamatban van az elköltözés, meg hogy festjük a szobám. Emberfüggő, hogy melyik választ fogadják majd el...
A sötétben meg sztem a csaj nem ezzel fog foglalkozni
Nem is megy a gixxerrel csak a piros villámmal.
sokba kerül a motorozás,gondolom hamarabb költ a gépre,mint bármi másra...
Majd ha elköltözök otthonról. Felesleges elszórni a lóvét, a megfelelő funkciókat ez a szekrénysor, és a TV is betölti!
sok a motoros a cégnél,vagy lebuktál,hogy örökké itt lógsz?
komolyak
nézd meg a galériám,egy XT-s csapat,velük voltam mikor tegnap hívtál,ha hamarabb csörögsz legalább ketten ostorozhattuk volna őket