Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Be volt neki kapcsolva még a találkozón is nehogy bemérjék xd
van egy k8-hoz eladó fék és kuplung kar szettem, de lehet k6-tól is jó a 600-750-re. Kuplung arany sértetlen, fékkar ezüst felpolírozott. 7000 Ft az ára. Akinek nem tetszik a két különböző szín, vagy le tudja szinterezni aranyra az ezüstöt, vagy felpolírozza az aranyat ezüstre
Van még egy eladó nyári kordura dzsekim, felprotektorozva, mivel boltban protektor nélkül árulták, de én tettem bele mindenhova protektorokat (váll, könyök, gerinc) L-es méretű a dzseki. 10ezer ft az ára.
Most volt hétvégén. Ha 5x nem írtam le ide meg más fórumokba, akkor egyszerse. Mindenki utólag meg mondja, hogy jó lett volna ott lenni. Holott jóval előtte már beszéltük, hogy megyünk, csak sokan nem tulajdonítottak túlzott jelentőséget egy motoros találkozónak. Ez van. Aki lemarad, az kimarad.
Eztetet énis lefotóztam.
Pusztavacsi? mikor volt? de jó lett volna ott lenni....
Hogy-hogy aktív volt? lefülelt egy mérőautót?
Jók a fotók! Legközelebbre úgy készülünk, hogy viszünk mindenféle főznivalót, aztán bográcsolunk. Raktam fel galériát is.
Pusztavacsi motorostalin aktív volt benne a lézerblokkoló
az ám
hol lőtted le?
http://youtu.be/0wTfQiGFAKE akinek sok a 2 kerék[/L]
Ez nem mizsi volt gépe?
Én is örültem hogy találkoztunk gondoltam hogy úton vagytok de azért megcsörgettelek, jó lett volna még ha maradtok de ha eláztatok azt megértem mi sátrunk is 1 kicsit beázott na meg a közös gixer kép is elmaradt de majd legközelebb
Pár kép majd lehet rakok fel galériát is..
Feltöltöttem pár képet a suzukimról.Ha van kedvetek, nézzétek meg ..
Jaj, tényleg
Ott van az. Csak a 6-ost is be kell másolni a linkbe ami a végén van.
Évi 6 000 kjlóméter futásteljesítménnyel nyugodtan számolhatsz! Én is a jogsi hiánya, meg az évközbeni tél miatt sokat nem mentem a Gixxerrel, de egy éves korára sikerült belevernem ígyis a 6 000 kilómétert. Szóval szerintem többel is lehet számolni, mint 6 000.
Így nehéz megmondani, legjobban élőben lehet szemrevételezni. A motor hangja sokat elárul, de részemről ajánlott valami szerelő haver jelenléte is. A képeket elnézve egyéb rejtett, vagy kirívó sérüléseket nem látok, de ez betudható annak is, hogy még zöldfülű vagyok a hatszázasok mezőnyében.
Rendben :) köszönöm (ThomAce)
Hát annyi nem stimmel, hogy a hirdetést már leszedték.
KAtegóriáknál a második bekezdésnél fentről asszem a második. Speed. Na erre bökjél egy kövéret.
Üdv mindenkinek .
tölteni akartam fel új fotógalériát a nemrég vásárolt Gsx-R 600 asról.
De nem jeleníti ki nekem a gyorsasági menüpontot ..
Nem tudjátok miért ?
minden kategória megvan,csak a gyorsasági nincs és nem tudom hová feltölteni a képeket :(
SEGÍTSETEK LÉGYSZÍVES.
Pedig nagyon jól éreztük magunkat, mindaddig míg nem áztunk ronggyá. Jó lett volna, ha este összejöttünk volna, aztán folytattuk volna az előző este félbehagyott beszélgetést. De ez van. Örülünk, hogy megismerhettünk titeket személyesen is.

Feltettem pár képet.
Főnix meeting
Sajnálom, hogy megáztatok nem lehetett valami kellemes...
Jó lett volna ha maradtok, de így érthető hogy inkább minél előbb irány haza... de majd legközelebb
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_gsxr-3856853

Vagy még ez van ami szóba jöhet.
Sziasztok.

Gixit szeretnék vásárolni, kinéztem párat már.
Ehhez mit szóltok, láttok rajta valamit ami nem stimmel?

http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_gsx-r-405043
6
Szia. Nem biztos hogy elment a szervizkönyv . Töbször probáltam majd írj hogy mi a herlyzet?
Gyu! Ne haragudj, hogy nem vettem fel a telefont, de az M0-n éppen egy baszomnagy dugóban kerülgettük a visszapillangótükröket. Két ótó egymásbagyógyult. Volt ahol nem tudtunk normálisan haladni, mert elálták szó szerint az utat és kóbászoltak az úton az emberkék. Na de mindegy.

Örültem, hogy találkoztunk személyesen is, egy élmény volt. A sátrunk totál beázott, az eső továbbra is esett. Azt terveztük, hogy ha eláll az eső és visszajöttök, akkor átrakjuk a sátrat oda közel a tiétekhez, aztán raktunk volna tábortüzet, meg ilyesmi. Lehetett volna röhögni este. De hát ez van. Legközelebbre már szereznek nekünk sátrat meg hálózsákot ismerősék. Azok nem áznak át.