Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ittakykeemegyek motoroznicsááá.
De szemét vagy!
Most miért mondtad el? Megbeszéltük, hogy nem mondod....
pedig igaz,gino már csak tudja. Őt is egy ÁFÉSZ boltból rabolták el,szegény szülei 4 nap elteltével a Budapesti állatkerttől vásárolták vissza.

Pedig nem az!
Sógornőm ott volt vásárolni, mikor ez történt....
Persze persze... kicsit hihhetetlen, de télleg...
Melyik bevásárló központnak jó reklám ez, ha megemlítik, hogy ott mi történt?
Hallgatás van.....
Akkor hivatalos infót erről miért nem lehet olvasni? (Az iwiw nem érdekel...)
Hááát, nem .... volt már máshol is ilyen! Budakalász, Cora!
KAMÚ!
Olvassátok el!
A Pesti úti Tescoban a múlt héten egy anyuka a kisgyerekével elment vásárolni. A gyerek a kocsiban ült, egyedül nem tudott kijönni. Az anyuka egy pillanatra arréb ment, levett valamit a polcról, mire viszajött, a gyerek sehol nem volt. Azonnal szólt a biztonsági őröknek, hogy nincs meg a kicsi, Erre az összes ajtót bezárták, se ki, se be nem mehetett senki. A gyereket a mosdóban találták meg, átöltöztetve, lenyírt hajjal! És nem ez volt az első eset, már máskor is történt ilyen! Valamelyik gazdag embernek vagy a gyerek kelett, vagy a szervei! Manapság ezek szerint már mindent megtehet, akinek pénze van? A kamerákat visszanézték, és csak annyit lehetett látni, hogy valaki odalépett a gyerekhez, és mintha az orrát akarta volna megtörölni, elkábította.
AZ ÖSSZES KISGYERMEKES SZÜLŐ TUDJON RÓLA!
Csopek,kele bolek,nesikej pepiku!
Szegasztok!

Bakker mé csak éccaka pörögtök?
Te mire sírtál beeee?
Nem attól nem tudok teee, hanem "nem érek rá"...... így sokkal másképp hangzik.
Neked is jó éjt!
na jó éjt,még beszéljunk vasárnapról.

gino: te meg vedd le a keménypulcsit,oszt gyere te is.
Én nem eszem olyat.....
Gondoltam bemutattad a reggelidet!
Ez úgy néz ki mint a BRFK vezetése
ilyen legyen a briósod.

SZAR
Briós?
ilyen:

Nem is haragszom. Mutatnék én másikat is, de különböző okok miatt nem lehet. Még nem. Akkor marad a vasárnap? Nekem az is jó. Milyen idő van most felétek?
Van még királynő, de őt nem ismerik annyian......
Ugye ze?
jóvanna,mittuttamén kiről beszélsz.nem voltam tiszteletlen,1 élő királynőt ismerek azt is csak képrőőő.

ezt-e:
Drága barátom! TARKA 2 ember van akit csak tisztelettel és szeretettel vehet bárki a szájára, ellenkező esetben egy ló fejét találja az ágyában az egyik a királynőm akit a müködő vulkánból is kimentenék a másik a japán csajom (gsr600) akit be sem vinnék. OK?
Azért nem haragszom.
Csak a gumig kopjon ne a lelked!