Nagyon régi ismerősöm , Mikinek hívják , utánam vette Szolnokon . Horgászat - motorcsónak - stég a Tiszán stb , ezeknek hódolt jobban . Mivel a munkája a műanyag kád gyártás körül mozgott , a tüdeje telítődött üvegszállal és jött a baj .Elmondása alapján mikor már nem javult az állapota a kezelések után elkezdtett utána járni hogy hogyan tovább egyedül . Sikerült annyiban hogy lényegesebben jobb az állapota......Ezekbe az időkbe nem fért bele a motorozás , kb ennyi.
3 éve lejárt a műszakija , most kapott frisset , 2006-os évjárat , vagyis +13 éves , nincs benne km , gyári gumik stb.Olajat cseréltünk benne . Szuper a gép , ez a Gsr is példa arra hogy van ilyen motor , ennyi km-rel ...
Jövőre viszem őt is túrázni ...
Emelő kommunikáció részese vagyok. Köszönöm mindenkinek a tanítást Tibivel még csicseregtünk nemistudommennyit..... az idő kiesett azért a végén kaptam egy kukacmosós zivatart de jólesettna
Most értem haza , nagyszerű találkozás volt veletek !!!
Ezt folytatni kell , jó légkörben töltöttük a hasunkat is .Teljes volt a létszám és mindenki motorral volt pedig most nem ez volt a lényeg .
Ma motorozni a GSR-rel olyan volt mintha tegnap tettem volna le , pedig nem .69 000 Km fölött vagyok és tökéletes !!!
Kószi urak a talit, jót dumáltunk.
Érdekes, értelmes, néha észtbontó, néha már rácsodálkozós mondatok érintettek meg. Nagyszerű élmény volt, örülök h részese lehettem
Ducati csak neked