szia Tybee ! örülök h már jobban vagy és a szavaidból úgy veszem ki, hogy már kifelé jössz lelkileg is, remélem tudunk majd együtt gurulni a két piroskával
...hogy mi történt ? nehéz róla beszélni röviden pb gázrobbanás súlyos sérültje lettem november végén .....mentő....azonnali altatás ....helikopter Bp-re ....4 hét altatás......ebből az első 2 hét teljes reménytelenség ....közben több műtét- küzdelem .......................................... és visszajöttem sok mindent átértékeltem , csak a most számít , nincs holnap , nincs jövőre .........
Tegnap kipufogót cseréltem és az alsó takarólemezt levéve kiesett onnan egy valahonnan elszabadult anya. Átnéztem az alkatrész katalógust is http://s4.toldacuccot.hu/letol...
de nem találtam a helyét. Ötlet valakinek?
Szia !!!
Minden rendben , a plasztikák gyógyulnak , húzódnak - kellemetlen - , kézújjak lassan alakulnak , 5 kg visszajött már testsúlyban.....kb ennyi .
Szia Imola !!!
...hogy mi történt ? nehéz róla beszélni röviden pb gázrobbanás súlyos sérültje lettem november végén .....mentő....azonnali altatás ....helikopter Bp-re ....4 hét altatás......ebből az első 2 hét teljes reménytelenség ....közben több műtét- küzdelem .......................................... és visszajöttem sok mindent átértékeltem , csak a most számít , nincs holnap , nincs jövőre .........
jól van hát ! várja az új "kecóját" hogy kész legyen (motortároló), és akkor indulhat a szezon
Piroska jól van? Eddig mit csináltál nyaranként?
nagy terveim vannak idénre: motorozni fogok
Hát jól eltűntél..... Mesélj! Bármit!
Tybee, mi történt Veled ? nem tudtam visszagörgetni …
Nyilván km akart lenni
Örülök, hogy ebből elég sok mm-ert együtt tettünk meg csogálatis helyeken
Közel 70 ezer Km , hibátlan , tökéletesen működik .... ( az első fékbetét még gyári , eredeti - ezt nem hagyhattam ki )
Ha megtaláltad, akkor nem írom le hova való....
http://s4.toldacuccot.hu/letol...
de nem találtam a helyét. Ötlet valakinek?
Ja ja , ha lenne már nem lenne
Tegnap pont kaptam csodálatos mangalica szalonnát , lila hagymával fogyott is ahogy kell. 10 kg-ot még vissza kell szednem , étvágyam van
Csak így tovább, erősödj!
Minden rendben , a plasztikák gyógyulnak , húzódnak - kellemetlen - , kézújjak lassan alakulnak , 5 kg visszajött már testsúlyban.....kb ennyi .
Remélem javulsz szépen!
Tel:70-3179083.