Elég jól összeszoktunk már. Kanyarogtunk is, már egyszer-egyszer megcibáltam a bajszát is. Jól reagál az utasításokra. Az ABS beszarás jó! Hihetetlen mi távon megáll! Rendkívül stabil a kanyarokban, nem kell lábtartóig borítani h élvezhetően kanyarogjak vele
Sziasztok lenne egy kérdésem hát ha tudtok segíteni. Mégpedig küzdök c 28 hibával másodlagos fojtószelep működtető motor hibajelzést dob ki a gép de csak ha eléri a 130-at. Kicseréltem a másodlagos fojtószelep motort, szenzorját is, sőt még az ecut is. És még mindig kidobja, esetleg találkoztatok már ilyen hibával? 2007 gsr 600
A fék az csak 1+ a motoron hogy megtudjál állni ..........azt is mondják hogy a GSR-en nincs motorfék ......................... ............................csak a többi motoron
65800 Km van a GSR-emben de még van bőven az első fékbetétből , már vettem utánpótlást , Ferodo sintert a Bárdi autósboltban .Az hogy melyik a jobb tulajdonságú arról nem tudok nyilatkozni .
Szia! Megvannak még a fékbetétek? Igazából engem csak az első pár érdekelne, de ha meg tudunk egyezni lehet hogy a hátsót is megveszem.
Mennyiért adnád a betéteket, illetve helyileg hol vannak?
Üdv. Csabi
Van 3 fasza dobozod,akkor mi az a madárfészek az ülésen???
Széles utat nektek Marcival! Béke veletek!
Holnap indulok én is!