Te is görögdinnyéket viszel a hónod alatt mellék állásban?Én is!De ez a motorozástól van!Legalábbis ez azt jelzi,hogy jó a testarásod mikor rajta ülsz!
Csao syrus tessóó!
Mennyi kilit raktáűl a tegnapi túrával a vasba?Nekem 540re sikeredett a maival együtt!Rohadt nagy ködöt fogtam ki hazafelé és az állndó páralecsapódás miatta tekergettem a fejem,hogy elfolyjon a víz!Érdekes,parás,élvezetes utam volt ma is,de nagyon élveztem,csak a csapat hiányzott!
Dehogy esik tirzsvír!
Szasz itt Zsivi2!
Nagyon is egyben van csak szállitás után nem húzták meg a kormánysúlyt és kicsavarodhatott!Nekem megvan és nem is mozog!
Nekem kellnem kellett!káromnegyed nyolckor indúltam Erzsébetről és 9kor a kocsiban ültem munkába indúlva!Nagyon nagy köd volt végig az M7esen,de azért ki lehett bírni!Neked mint kommandósnak ez meg sem kottyanna!Vagy azt kell gondoljam,hogy puhány vagy?
Jó volt a tegnapi gurula,volt minden mint a bucsuban!Eső,napsüti,csuszos-száraz utzsakaszok de összeségében jó vót!
Lacának nem jött volna be,Képzeld kaja nékű küldtük végig!
1etlen negatívum,h elhagytam az 1ik kormánysúlyt! Nincs valakinek 1fölösleges?
Tegnap voltam kint a kiállításon.
Megnéztem a B Kinget. Begyöpösödött Suzukis vagyok, de akkor is azt kell mondanom, rém ronda az a motor. Szerintem ezzel más is így van, mert alig nézegették páran.
Viszont a két Z Kawa valami félelmetesen gyönyörűre sikeredett.
Ez van.
Na megyek melózni.
Jót csapattunk,mi?wáááááá,azok a Zegszegi kanyarok!Nyami!