melyik típus kell a listáról a tiédhez , ott az ár is szerintem , egy-két héten belül biztos itt van de holnap rá tudok kérdezni , de szerintem lesz ám később is
De. találkoztam velük (Gino, Black, Syrus)Pesten, 11 körül indultak Zegre és elég borús idő volt. Aztán fél1kor csörgettem, nem vették fel és az a fura, hogy később nemis hívott vissza, pedig szokása.
Remélen semmi gond velük
Tarka, csupa jót hallottam felőled Ancsától. Ő meg egy kedves, ari csaj
tarka , egy másik fórumról van egy ismerős , ő segítene ha kell belőle , ott a táblázat megtudod nézni neked milyen kell fajta gyertya kell az TL-be holnap délelött kell választ adnom !
Szeva Laca!
Majd nézd meg a hátsó kereket is, nekem valahogy nem oké...
Biztos, hogy ott lesz, szerintem már a neved is bele van gravírozva, hogy az első példány neked készül!
Ha jól számoltam összesen négy GSR van kint, mindegyik különböző cégek által kicsinosítva (a hivatalos Suzukinál sem a széria van). Hát lehetne még pénzt költeni a motorra az biztos!
És jobbulást neked, mert már itt a tavasz!
Üdv srácok!
Voltam kint a kiállításon és láttam szép motorokat - a Suzuki standján a GSR-t nézték a legtöbben, ezt állítom elfogulatlanul is! Még a B-King-nek sem volt ekkora sikere, bár ezt őszintén nem is csodálom, nekem nem jön be... mintha kicsi lenne a motorhoz a hátsó kerék, a hatalmas kipuborításban pedig elveszik maga a kiömlő cső...
És el kell ismerni az új Z750-es szépre és agresszívra sikeredett, dehát az Kawa...
Nem volt becsiccsantva, nagyon kedves volt. Vagy Tarka sokat fizet neki.
Na jó éjt
hogy jut ide,mikor?
GÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍNNNNNÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ,GÍÍÍÍÍÍÍÍ
ÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍNNNNNÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ! ! !
HOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLL,VAGYTOOOOOOOOOOOOOOOKKKKKKKKK ? ? ? ? ?
Nálunk egész nap esett,nem lehetett eccerű nekik!
De. találkoztam velük (Gino, Black, Syrus)Pesten, 11 körül indultak Zegre és elég borús idő volt. Aztán fél1kor csörgettem, nem vették fel és az a fura, hogy később nemis hívott vissza, pedig szokása.
Remélen semmi gond velük
Tarka, csupa jót hallottam felőled Ancsától. Ő meg egy kedves, ari csaj
Egész nap betűjét se láttam.
mikorra lészen ide? mer viszem a sárkányt szezon előtti kukucskára ha minden jól megy jövő 7en.cseréltessek avagy ne.
Itt is mocsok idő van.Végre ,hogy vége a hétnek
Majd nézd meg a hátsó kereket is, nekem valahogy nem oké...
Biztos, hogy ott lesz, szerintem már a neved is bele van gravírozva, hogy az első példány neked készül!
Ha jól számoltam összesen négy GSR van kint, mindegyik különböző cégek által kicsinosítva (a hivatalos Suzukinál sem a széria van). Hát lehetne még pénzt költeni a motorra az biztos!
És jobbulást neked, mert már itt a tavasz!
Az a kipuborítás úgysem maradna sokáig, a yoshimura meg biztos szebbet csinál, nemcsak jobbat...
Én holnap délelőtt megyek, remélem ott lesz még!
Voltam kint a kiállításon és láttam szép motorokat - a Suzuki standján a GSR-t nézték a legtöbben, ezt állítom elfogulatlanul is! Még a B-King-nek sem volt ekkora sikere, bár ezt őszintén nem is csodálom, nekem nem jön be... mintha kicsi lenne a motorhoz a hátsó kerék, a hatalmas kipuborításban pedig elveszik maga a kiömlő cső...
És el kell ismerni az új Z750-es szépre és agresszívra sikeredett, dehát az Kawa...