A Chokitos fejemtől!
Várom már a találkozást,TE KIS ZUGLOI györök!
Mi legyen holnap?most itt vagyok a Arámnál Erzsébeten és reggel 7kor indulok vissza Veszprémbe dolgozni!Gyere velem és túrázunk egy jót!
Nekem 540 km lett a mai túra!
Köszönöm azoknak a bátor kitartás, akik eljöttek velem. Jól eláztunk, na!
Néztek is ránk furcsán a Szfvári mekkdódóban!
Visszafele voltak ködös, csúszós útszakaszok, de mindenki óvatos volt!
Kykee-nek valami baj lehet a motorjával, időnként felemelkedett az eleje és sokáig úgy is maradt!
De aztán sikerült neki visszanyomni az útra!
Hali,hahó,hahó all!
Feketeháló!
Ne köszönd,ez természetes!NEM szeretném ha bajod esene!Megyünk mi még bőven együtt!Mégcsak most kezdődik a szezon!Egyébként én sem tudok motorozni,csak tovább adtam Neked amit okitottak a Hungaroring motorsport iskolában!
Nedm tudom feltenni a képet!Kinek küldejem át MMSben hogy felkerüljön a benzinkutas kép?
"estét srácok!
Egyben megérkeztünk haza. Jó volt, csak az a kurva eső ne áztatott volna el minket.
Kykee tanított egy kicsit engem, mert a kanyarvételem még nem tökéletes. Remélem, tudok majd egyszer normálisan gyakorolni.
Köszi kykee bátyó az okítást.
Várom már a találkozást,TE KIS ZUGLOI györök!
Mi legyen holnap?most itt vagyok a Arámnál Erzsébeten és reggel 7kor indulok vissza Veszprémbe dolgozni!Gyere velem és túrázunk egy jót!
Találkozunk mi még
Holnap lesz valami?
Nekem 540 km lett a mai túra!
Köszönöm azoknak a bátor kitartás, akik eljöttek velem. Jól eláztunk, na!
Néztek is ránk furcsán a Szfvári mekkdódóban!
Visszafele voltak ködös, csúszós útszakaszok, de mindenki óvatos volt!
Kykee-nek valami baj lehet a motorjával, időnként felemelkedett az eleje és sokáig úgy is maradt!
De aztán sikerült neki visszanyomni az útra!
De biztos!Miért nem jöttél Maci?Féltél tőlem mi?
De hallottuk ahogy kiabálsz!Kérdezte is a kutas,hogy mi ez az órditás?
Ki vagy merűlve? Duracel elemet kellene szopogatnod!
400km mentem ma a Gino,Blacknet,Syrus tesóékkal!Igen jó sikerült a mai nap!
Feketeháló!
Ne köszönd,ez természetes!NEM szeretném ha bajod esene!Megyünk mi még bőven együtt!Mégcsak most kezdődik a szezon!Egyébként én sem tudok motorozni,csak tovább adtam Neked amit okitottak a Hungaroring motorsport iskolában!
Nedm tudom feltenni a képet!Kinek küldejem át MMSben hogy felkerüljön a benzinkutas kép?
mami ellökött a géptől.de lassan menek fürcsi oszt alvás.
ki vaok merülve.
Egyben megérkeztünk haza. Jó volt, csak az a kurva eső ne áztatott volna el minket.
Kykee tanított egy kicsit engem, mert a kanyarvételem még nem tökéletes. Remélem, tudok majd egyszer normálisan gyakorolni.
Köszi kykee bátyó az okítást.
Jó éjt még 1x
na nem engem!