Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én még egyiket sem próbáltam....
hááááááááááááááááát a főztje az jobb,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
még jóhogy,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
az anyátok mindenit......
ez a fullos segéd!
Térdelt is?
volt ebéd is,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Jó est!Tegnap Henti volt a segédúr,,,,,,,,,,,,,,,
Monnyuk az a lemez olyan mintha nem is lenne.Legalább egy ezrest mentem el hogy rajta se volt és nem lötyögtek a betétek.
ez most inkább "nézegetni való"
mé nem vagy msn basztatni szeretnélek kettesben
Ezt még az asszonynak se ajánlanám fel szerintem...
Üdv! Olvasni való:
IMOT München
én itt vagyok....te vagy ott
Helyesen van betéve a rezgéscsillapító? Nem lett elhajtogatva a szerelés közben és most nem feszít eléggé?
szia Gini ! itt vagy mármint ott ..
A tetején,a rezgéscsillapito rajta van.Viszont a 4böl,csak ez az 1 mozog
fényképezd le a féknyergeket...betét oldalról is
Nem is kell egy fékbetét cseréhez szétszedni a féknyerget...azt egyáltalán nem kell szétszedni.
Hátrafelé ki lehet húzni oszt kész.
A mozgás, kopogás.... attól lehet, hogy a fékbetét talán kisebb, mint ami benne volt gyári.
Mondjuk ezt nem tartom valószínűnek.....
A másik ok, hogy a rezgéscsillapító lemezke nem került vissza a betétek fölé, ami egy rugóacél és leszorítja a betéteket.
A csere ota majd 100km-t mentem már,a probléma továbbra is fennáll
pumpágassad fel, lehet hogy dzsuvás a nyereg most az ujj helyén
Csak erre tudok tippelni így láttatlanban.

De majd jön gino kolléga.
Fékbetét csere elött ez nemvolt.Lehetséges az,hogy amikor rakta ba a betéteket,nagyon benyomta a dugattyut,és beragadt?Más gondolom nemlehet,mert szét nem szedte a féknyerget.
Hát a dugattú lehet benn marad.
Ezt látni köll sajnos.
Ha a kormányt forditom teljesen jobbra,aztán balra,hallatszik a fémes koppanás.Ugy tudnám illusztrálni,mint akkor dölne át a másik oldalra.Ha egy picit behuzom a féket,akkor elsönek koppan egyet,ha tovább huzom,akkor kezd el fogni.Kézzel is birom mozgatni a fékbetétet .Fogalmam sincs mit baszhatott el a szerelö