én nyugatra mennék a helyetekben mert arra még jobb lesz az idő majd beszélünk még holnap mert lehet hogy erős szél lesz és akkor előbb tudok indulni recegtetni
Csak azt nem értettem, h miért kellett térdelnem
befeküdtél hanyatt alám és úgy cigiztél, szerintem ment volna 1Xübben is
Legalább tudom, h mivel jár zőccségesnek lenni 03-kor ébresztő (nyáron korábban) és 18.30-ra sitty-sutty, má otthon is vagy közben 130 km-t levezetsz, bonyolítod a forgalmat (vagy jót, vagy nem) közben pedig figyeled a busz+állóban az embert, ráér-e beszaladni vásárolni és megy a következő járattal, vagy rohan, de azért 1-5percig lógattya a szemét az álltalam megpucút kirakat üvegen befelé
Engem, így elsőre megviselt, Parának sem lehetett könnyű ebbe beleszokni, hátmég egy nőnek Minden elismerésem Andikáé
Süt a nap-kicsi szél , 9 C fok
Cső all ! Ma voltam a Mártában gk. ott még nincs motoros idő ! Hó a padkán olvad átfolyások és sár + hordalék kavics hegyek az úton Később !
hol a béjemvés
csak okosan
a Kisvukk, 11.00-ra jön az érdi tescohoz, akit érdekel, hajrá
Kiszopjam a tüdődet a pöcsödön keresztül a melkhasodból
befeküdtél hanyatt alám és úgy cigiztél, szerintem ment volna 1Xübben is
Legalább tudom, h mivel jár zőccségesnek lenni 03-kor ébresztő (nyáron korábban) és 18.30-ra sitty-sutty, má otthon is vagy közben 130 km-t levezetsz, bonyolítod a forgalmat (vagy jót, vagy nem) közben pedig figyeled a busz+állóban az embert, ráér-e beszaladni vásárolni és megy a következő járattal, vagy rohan, de azért 1-5percig lógattya a szemét az álltalam megpucút kirakat üvegen befelé
Engem, így elsőre megviselt, Parának sem lehetett könnyű ebbe beleszokni, hátmég egy nőnek Minden elismerésem Andikáé