Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Reggelt kollégák Itt meg nagy szél van de szép az idő ! aki teheti gurultassa meg a vashalmot a betonon egy kis gumi gördülő felület közbeiktatásával
Jó Reggelt Mindenkinek !

Süt a nap-kicsi szél , 9 C fok
azért k ell menni Balaton felé, arra a Hammmerek már letakaritották
reggelt,,,,,,,,,,,,,,,,
,,, itt vók tolhatod !

Cső all ! Ma voltam a Mártában gk. ott még nincs motoros idő ! Hó a padkán olvad átfolyások és sár + hordalék kavics hegyek az úton Később !
mi meg üzenjük neki, hogy néha be is írhatna mondjuk ez rám is vonatkozik
jajj valamelyik nap volt nálam a Waspi tesónk, üdvözöl mindenkit, néha beolvas és várja a kivonás végét
Csak óvatosan
én nyugatra mennék a helyetekben mert arra még jobb lesz az idő majd beszélünk még holnap mert lehet hogy erős szél lesz és akkor előbb tudok indulni recegtetni

hol a béjemvés
Addigra itthon leszek
holnap még csak szoktatós - járatós guriga legyen ám mert az aszfalt még fagyos tiszta retek por sár jég hólé !

csak okosan
nekem inkáb a 15 óra mert előtte röpködök csak irjátok fel merre mentek aztán majd megyek ha végeztem rám ne várjatok, oszt majd csörgök
Jó a 11 neked, legyen Majk, vagy 2/a
Holnap gurulás!
a Kisvukk, 11.00-ra jön az érdi tescohoz, akit érdekel, hajrá
ja, lökjed
Fndi vagy még
Melyikkel kezdjem
Kiszopjam a tüdődet a pöcsödön keresztül a melkhasodból
Csak azt nem értettem, h miért kellett térdelnem
befeküdtél hanyatt alám és úgy cigiztél, szerintem ment volna 1Xübben is
Legalább tudom, h mivel jár zőccségesnek lenni 03-kor ébresztő (nyáron korábban) és 18.30-ra sitty-sutty, má otthon is vagy közben 130 km-t levezetsz, bonyolítod a forgalmat (vagy jót, vagy nem) közben pedig figyeled a busz+állóban az embert, ráér-e beszaladni vásárolni és megy a következő járattal, vagy rohan, de azért 1-5percig lógattya a szemét az álltalam megpucút kirakat üvegen befelé
Engem, így elsőre megviselt, Parának sem lehetett könnyű ebbe beleszokni, hátmég egy nőnek Minden elismerésem Andikáé
...mármint a henti főztjét és a henti térdelését....
akkor minek élsz ,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,