Nekem meg kétszer annyi ideig tartott a buli mint nektek , mert reggel óta újra mesél mindent anya percről percre valahogy minden kiesett de jó hogy vannak képek
Előbb kaptam egy köszönő SMS-t a kis rablóból miben megköszönték, hogy Őket választottuk és hogy sokat fogyasztottunk DE ha lehet legközelebb hanyagoljuk Őket
Para ma rizs van ebédre kérsz ? A borda sajnos már nincs meg haza felé kiadtam
A képek jól vissza tükrözik, h igazából csak kortyolgattunk bús szomoruan, hál Istennek egyikönk sem volt mégcsak a spiccesség határán sem nagyon magasan kvalifikált kultúrált viselkedésünk mellett nehezen tudnék elmenni szó nélkül és örülök hogy végül is minden a helyén maradt
Örülök, h ott voltam és találkoztam új és a régi arcokkal , akiket ott láttam elöX, nézzék el nekem, ha esetlek egy következő tali alkalmával ismét bemutatkoznék nekik................, sajnos rossz az arc memóriám
Legközelebb hozz kötelet...és othon közsd ki a végét...hogy haza is találj
Te jóóózanéletű
faszom a labirintus kocsmába sokkot kaptam, h nem birom elhagyni
Nekem meg kétszer annyi ideig tartott a buli mint nektek , mert reggel óta újra mesél mindent anya percről percre valahogy minden kiesett de jó hogy vannak képek
Előbb kaptam egy köszönő SMS-t a kis rablóból miben megköszönték, hogy Őket választottuk és hogy sokat fogyasztottunk DE ha lehet legközelebb hanyagoljuk Őket
Para ma rizs van ebédre kérsz ? A borda sajnos már nincs meg haza felé kiadtam
Örülök, h ott voltam és találkoztam új és a régi arcokkal , akiket ott láttam elöX, nézzék el nekem, ha esetlek egy következő tali alkalmával ismét bemutatkoznék nekik................, sajnos rossz az arc memóriám