Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Para, mi a műintézmény címe? Inkább nálad vásárolnék, nem is vagy messze
lacosz75 08:01:44
ggrig64:)
Válaszolok általad feltett ismét "ELMÉS KÉRDÉSEDRE":)
1-Mért engem találnak meg?kédezted.......mert közöd nincs a motorozáshoz...és ÖMLIK belőled az Ökörség-Baromság.......mint veled nemi életet élő "riskából"/tudod az a tehened/
2-Sokszakmás...Faszám...több cégem,emberem volt mint "pancser"életed során el tudnád képzelni:)
És hogy mért csináltam ennyi mindent?mert megtehetem-mert kedvem volt hozzá......és tudom hihetetlen NEKED-de ÉN akkor-és azt dolgozok.........AMIHEZ ÉPP KEDVEM VAN!:)
Ne irigykedj hát GAZDÁLKODÓ...."barátom"-kellenek ilyen VADBARMOK is mint épp...TE-vagy Én:)
Képzeld ha mindenki IMPO-motoros lenne....és mindent szóról szóra betartana:)kit büntetne a F-szöpó-rendszer?Kivel acsarkodnál itt ahelyett hogy a tehened FEJED?:)
qqriq64 07:48:16
Mos méé de komolyan mos méé engem akar lepippantani minden Lipótszökevény? Nem kellett volna azt a müintézményt bezárni.
Múltkor az indi talált meg most meg ez a sokszakmás. (Szar dolog mikor valakinek sok szakmája van. Egyikhez sem ért)
Na de mivel érdemeltem ezt ki? Vonzom a hülyéket? Nem értem.
Na megyek gazdálkodni. Felszántom a Hyde parkot. :)))))

MEGY AZ OLTÁS a motorozz.hu-n......Kötelezővé teszi Az EU A sárga mellényt nevezetű topic...vagy mifaszomban:)
Oltsuk má gazdálkodó...mindentudó emberkét
Jó reggelt motoregerek
Akinek nem inge ne vegye magára
Pl:"nagyon"-"nagy" motorral közlekedő...."nagy"-szívű zöldséges...barátunkat véletlenül se sérteném meg
Ő innyenc mocis
Para, intéztem a dolgodat.
Kykeee
Majdnem bepisáttam
Köszi gyerekek
neked is henticsek
Nem megyek még Afrikába elnapolták
Gábli Zoli és Tiszavárkony ha jól tudom .
Ránézésből profi a cucc , árban sem rossz
nem mind ilyen,,,adj tiszteletet az igen kevés százalékban lévőknek is.
Az Anikó nem ilyen,de az előtte 3mal viszont megszívtam de nagyon.
Igaza van a Hentestokánynak,most szar,de csak jobb lesz,,,,meg lehet el kéne gondolkodnod inkább a férfiakon.
egyébkén a mostani nők csak azon vannak,hogy hogy lehet egy pasit kihasználni és mi vagyunk a hülyék,hogy ezt hagytuk,hogy eddig fajuljon,,,,,attól hogy pinája van meg melle,attól még nehogy azt higyje,hogy neki mindent lehet és egy "bocsikával " el van intézve minden.vagy mikor átbasz akkor vágja a pofákat és neki áll feljebb,,,,,,ott van ez a VV Kinga,na azt taposnám szügyön baszdmeg a női nem szégyene és még ronda tripod feje van,mint egy afgán jetispermának amit a török-mongol határon találtak a fűben,pedig aztán az ilyen igazi szarkurva és minden hisztizik és azt hiszi körülötte forog a világ,mert van két szilikon melle,,,,de baszni sem tud,mert a gecitől meg a fasztól megijed,főleg mikor szájba va diffundálva,de még is kelletti a picsáját,,,,legszivesebben kibasznám a tévét a kurvaanyjába,mikor ezt a rüszmeteg compószájú ringyót mutatják,,,,,,,,,na és sok ilyen ttetves lapostetűs szarostangás lotyót látni,,,,na kurvaanyját,megint felbasztam magam,,,,,,,picsába de elkanyarodtunk a tárgytól,,,,,faszáért kellett ide beirnom,nem is vagyok GSR-es meg senki sem vagyok,,,na csá
Fel kell nőni a feladathoz bizony vannak emberek, akik felnőtt korukban is úgy tudnak szeretni, mint egy tagynyos 14 éves kamasz. De el kell hinned magadnak Lacosz, h nem csak ezzel a nővel lehetsz csakis és kizárólag boldog . Úgyhogy hagyd már a picsába! Néhány hónapig élvezd a magányt, majd összejön a következő, akire úgy tekintessz mint az "igazira", deeee........ arról is ki fog derülni, h hamis sajnálom, ilyenek a nők tesa
Szeret.
Aki felé nem táplálunk pozitív vagy negatív érzelmeket,az már nincs szeretve ,mert közömbös.

Pl GRKrisz a mai napig szeretem,senki nem nyelvez úgy a makkomon,mint ő?polír a csávó nagyon.
igaz
Értem, a multkor a szemről beszéltünk, azért a féreértés
http://www.kepesmotor.hu/bukog...
emelő kéne nagyon
Nem, az emelö csináló emberé a telefonszám, aki a GSR-re csinálta a szemet. Valami Gábli Sándor Tiszaborzasztói lakos
neked ilyen van?milyen?már az emelő?
Ez volt, van nekünk 30-343-18-67 Gábli akárki
Igen, minden rendben
szia meg volt tesó?Sziszko bírta?
Tibibá!ezt megnézhetnéd nekem,hogy tényleg elég stabil-e,érdemes-e rendelni,,,,,,,,,,,,,,,,,,ha van időd,megköszönném http://www.kepesmotor.hu/motor...
jóestet
nem!Miki viszi,,,,,,,,,,,,,,,
MIKI hozta ?
Jó Estét !