Kedves Zoli
Ha netán még voltál?katona?
Én gyalogoltam-stoppoltam annyit BAZZZE Tapolca-Bp-Dunavarsány útvonalon..........hogy én úúúúúgy megutáltam............
Hogy pl 1 esetben futok....ha a kutyák kergetnek
És csak akkor nem járok a WC-re is kocsival-vagy mocival......mikor fosnom kell....mert akkor is futok
Egyébkén nagyon FELZAKLATOTT a gyaloglós beszólásod
Az gázzzzzzzzz
Kelenföld nekem nagyon nem ok,
M-O 51- hARASZTI KIJÁRÓ....EZT KELLENE LESZERVEZNI,A LÁNYOM ELJÖN ÉRTEM HARASZTIBA,MERT FRISS A JOGSIJA...VAGYIS RITKÁN VEZET....NEM AKAROM BEKÜLDENI PESTRE
cső
mivel drága egyetlen motoros szomszédom a para beparázott ezért más opció van úgy hogy Kelenfölig elviszlek taxival vagy gyalog ott alszunk az egyik padon aztán majd csak jön egy vonat ami arra megy amerre tök jó lesz
Hejj... apu!
Mikor hívjalak vagy mikor kellett volna vagy mi vaaan?
Gyerek szobát festettem az új helyen és pakolás, takarítás volt egész nap....
Nagyon oda van már most a gyönyörű, ámbár sérült testem...... pedig a holnapi durvább nap lesz...
Futóm sose lesz, majd bérelünk vagy szerzünk. Vonóhorog idén már szerintem nem jön össze, de jövő év elején meglesz. Ha az időjárás is úgy akarja, akkor március 15-ei hosszú hétvégén már kint fogjuk gyilkolni a gumikat.
Nevelem az elkanászodott.....iszákos bandát
Nem-nem lessz szex.....mert csak copatok
Itt már LAGZI lesz !
Ott fogok állni FŰSZOKNYÁBAN 18-20 KOR!
Vazelinyt hozz.....................utálom ha érdes a szátok
"rohad iszákos INYENC-BANDA"
Találtam 1 régi felvételt
Frutika tanul motorozni
Ha netán még voltál?katona?
Én gyalogoltam-stoppoltam annyit BAZZZE Tapolca-Bp-Dunavarsány útvonalon..........hogy én úúúúúgy megutáltam............
Hogy pl 1 esetben futok....ha a kutyák kergetnek
És csak akkor nem járok a WC-re is kocsival-vagy mocival......mikor fosnom kell....mert akkor is futok
Egyébkén nagyon FELZAKLATOTT a gyaloglós beszólásod
Ez minimum egy liter HP-és kiengesztelhetsz
Kelenföld nekem nagyon nem ok,
M-O 51- hARASZTI KIJÁRÓ....EZT KELLENE LESZERVEZNI,A LÁNYOM ELJÖN ÉRTEM HARASZTIBA,MERT FRISS A JOGSIJA...VAGYIS RITKÁN VEZET....NEM AKAROM BEKÜLDENI PESTRE
mivel drága egyetlen motoros szomszédom a para beparázott ezért más opció van úgy hogy Kelenfölig elviszlek taxival vagy gyalog ott alszunk az egyik padon aztán majd csak jön egy vonat ami arra megy amerre tök jó lesz
Mikor hívjalak vagy mikor kellett volna vagy mi vaaan?
Gyerek szobát festettem az új helyen és pakolás, takarítás volt egész nap....
Nagyon oda van már most a gyönyörű, ámbár sérült testem...... pedig a holnapi durvább nap lesz...
Amúgy meg kabbe! Csak úgy....
MagasRA pakoláshoz kell darus..... magasRÓL pakoláshoz nem.
Egy kérdés...hazafelé el tudtok dobni pl....haraszti-ig?
mert egyedül érted megy az asszony?jó volna tudnom