Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Cső all.

hazavetett a sors engem is

Kériferkó tomboláját megtaláltam csak arra nem emléxem hogy milyen színű az övé
Akkor költözzön Óbudára, majd ismét Szentginóra nehogymá ne legyen igazam
Szerintem nem Óbudáról.
Abba azé segíthetnétek, most szegény Gini... költözik, vagy hogy hurrá , a Gini költözikNekem az jött le idáig, h ez tréé
Tegnap meg hallom, h egy Óbudai lukból átköltözött Szentendrére Olyan kecóba, h délről északra haladva van benne 2 belsö uszoda két kilső/ amit a helyiek joggal strandként használnak/, 3 benzinkút egy pláza egy sportcsarnok meg egy SZTK POFÁM LESZAKADT. Hát amkor megtudtam, h az utca fronton saját vasútállomása van 4 buszmegálló és a közlekedést 8 körforgalom és egy komplett nyugdijjas rendőrörs segíti ( pk: Fndi) És a városka hétfőtől hivatalosan is felveszi a Szentgino nevet
Figyu...........örültél tegnap hogy T.nejed beengedett HÁTRA...ülni saját kocsidba
Bár mondta nekem útközben..................hogy ezt a részeg faxot inkább a csomiba kellett volna tenni
Köszönjük még 1x a szervezést de legközelebb várjuk már meg a jóidőt,mert ha te intézed megint a helyet
Mehetünk ki a járdára...vagy a bicigli sávba
Mond meg rokonlánynak..............hogy ÉN kérek elnézést...............miatatok-is
Tudjuk bazze hogy Rák vagy
Azért szereltetedd a kék mocida....hogy legyen benne 4-hátra+2 előre
Egyébkén volt egy periódus mikor annyit röhögtem a faxágodon....hogy még a hasam is mefájdult
Lehet ez az oka a fosásomnak
Henti...ha kiscsajvagy....vagy ha igen.....MI ÍGY SZERETÜNK
nem Én rák vagyok juni 22
Ikrek vagyunk ?
Mint két tojás ! , , ,
Na most reggelizem valamit , mert szédülök még egy kicsit , de utána vagyok .
Eszek valamit nehogy szétbassza a pálesz a belemet
Esetleg azt el tudnád nekem intézni , hogy megkapjam a Kériferkó tombola ajándékát ? Annyira azért nem zavarna , hogy fekete a haja a ribancnak ! , , ,
Köszönöm a meghívást és azt pár órát, amit ott töltöttem neked és a többieknek egyaránt sajnálom, h rajtam kívülálló okok miatt nem voltam felhőtlen jókedvű
Holnap bucsúzunk végleg anya nagyijától ilyenkor nem trndi átbulizni a szombat éjszakát, majd vasárnap hajnalban hazaesni makonya részegen
Egyébként szerintem örültek nekünk a kocsmában , nem mindenki rendeli a jagert tizesével , a páleszt meg ötösével , legalább csináltunk egy kis forgalmat !
Egyébként jó volt ez a kis részegeskedés , hogy kikerekedett a Niki szeme amikor mondtam neki , hogy 100 jagermacinként szóljon , hogy tudjuk hol a határ ! , , ,
GsrHenti !
Én nagyon örülök , hogy eljöttél !
Az , hogy nem tudsz inni mert kislány vagy , azzal ne törődj , mindenkinek vannak hibái , mi így szeretünk téged !
Csillagom
Akinek nem tetszik, nem iszok meg összejövetelenként egy litya töményet az járjon Bábolnára lót szopni
Nem fosás az , hanem ezentúl így fogsz kitágult seggel szarni .
Te vagy a hülye , miért ültél mellém a kocsiba .
Tudod , hogy nekem mindegy , hogy fiú vagy lány , csak rózsaszín legyen a luk ! , , ,
Reggelt
Nállam nem kötelező program a szombat esti szétcsúszás , bocsánatot kérek, ha ezzel csalódást okoztam lehet, h furcsa, de tényleg van aki meg tudja állni ! Én azért mentem oda, mert volt ott 6 jó arc és közülük az egyik meg is hívott oda kiváncsi voltam rátok, hát megnéztelek titeket (az, h néztetek ki már jobban is, az más kérdés ) nem azért, h rommá igyam magam
Jó Reggelt !

Remélem jó BULI volt , jól ÉREZTÉTEK egymást !

Korán mentetek haza
Sziasztok
Basszátok meg BAJ VAN! Romlott lehetett az a sok büdös:jager-HP-meg pezsgő.......meg mitudom én még miszart ittun össze
De úgy járok fosni..........mint az előírás
Henti................GYENGE vagy
Gr köszönjük a szervezést
Az összes "kislánynak "meg ...........mindent
Hello mindenki ! .....
Henti puhavagy:-)
Hello mi?
A minőségért utazni kell HP-t meg úgysem tudjátok mind meginni... és Lacira vigyázzatok, ne igyon annyit, mint a motoros találkozón...