Abba azé segíthetnétek, most szegény Gini... költözik, vagy hogy hurrá , a Gini költözikNekem az jött le idáig, h ez tréé
Tegnap meg hallom, h egy Óbudai lukból átköltözött Szentendrére Olyan kecóba, h délről északra haladva van benne 2 belsö uszoda két kilső/ amit a helyiek joggal strandként használnak/, 3 benzinkút egy pláza egy sportcsarnok meg egy SZTK POFÁM LESZAKADT. Hát amkor megtudtam, h az utca fronton saját vasútállomása van 4 buszmegálló és a közlekedést 8 körforgalom és egy komplett nyugdijjas rendőrörs segíti ( pk: Fndi) És a városka hétfőtől hivatalosan is felveszi a Szentgino nevet
Figyu...........örültél tegnap hogy T.nejed beengedett HÁTRA...ülni saját kocsidba
Bár mondta nekem útközben..................hogy ezt a részeg faxot inkább a csomiba kellett volna tenni
Köszönjük még 1x a szervezést de legközelebb várjuk már meg a jóidőt,mert ha te intézed megint a helyet
Mehetünk ki a járdára...vagy a bicigli sávba
Mond meg rokonlánynak..............hogy ÉN kérek elnézést...............miatatok-is
Tudjuk bazze hogy Rák vagy
Azért szereltetedd a kék mocida....hogy legyen benne 4-hátra+2 előre
Egyébkén volt egy periódus mikor annyit röhögtem a faxágodon....hogy még a hasam is mefájdult
Lehet ez az oka a fosásomnak
Henti...ha kiscsajvagy....vagy ha igen.....MI ÍGY SZERETÜNK
Esetleg azt el tudnád nekem intézni , hogy megkapjam a Kériferkó tombola ajándékát ? Annyira azért nem zavarna , hogy fekete a haja a ribancnak ! , , ,
Köszönöm a meghívást és azt pár órát, amit ott töltöttem neked és a többieknek egyaránt sajnálom, h rajtam kívülálló okok miatt nem voltam felhőtlen jókedvű
Holnap bucsúzunk végleg anya nagyijától ilyenkor nem trndi átbulizni a szombat éjszakát, majd vasárnap hajnalban hazaesni makonya részegen
Egyébként szerintem örültek nekünk a kocsmában , nem mindenki rendeli a jagert tizesével , a páleszt meg ötösével , legalább csináltunk egy kis forgalmat !
Egyébként jó volt ez a kis részegeskedés , hogy kikerekedett a Niki szeme amikor mondtam neki , hogy 100 jagermacinként szóljon , hogy tudjuk hol a határ ! , , ,
GsrHenti !
Én nagyon örülök , hogy eljöttél !
Az , hogy nem tudsz inni mert kislány vagy , azzal ne törődj , mindenkinek vannak hibái , mi így szeretünk téged !
Nem fosás az , hanem ezentúl így fogsz kitágult seggel szarni .
Te vagy a hülye , miért ültél mellém a kocsiba .
Tudod , hogy nekem mindegy , hogy fiú vagy lány , csak rózsaszín legyen a luk ! , , ,
Reggelt
Nállam nem kötelező program a szombat esti szétcsúszás , bocsánatot kérek, ha ezzel csalódást okoztam lehet, h furcsa, de tényleg van aki meg tudja állni ! Én azért mentem oda, mert volt ott 6 jó arc és közülük az egyik meg is hívott oda kiváncsi voltam rátok, hát megnéztelek titeket (az, h néztetek ki már jobban is, az más kérdés ) nem azért, h rommá igyam magam
Sziasztok
Basszátok meg BAJ VAN! Romlott lehetett az a sok büdös:jager-HP-meg pezsgő.......meg mitudom én még miszart ittun össze
De úgy járok fosni..........mint az előírás
Henti................GYENGE vagy
Gr köszönjük a szervezést
Az összes "kislánynak "meg ...........mindent
hazavetett a sors engem is
Kériferkó tomboláját megtaláltam csak arra nem emléxem hogy milyen színű az övé