Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

féltek tőlem vagy mi van?
sehun senki?
lájtos

Vagy csak simán vedd ki, nem kell az oda Arra pénzt kiadni felesleges, úgyse használod Vagy fűrészeld le az egész kozolt tőből
Így igaz, te mondtad :) Nem is azt akartam mondani, hogy én voltam az okos, hanem csak ki akartam hangsúlyozni, hogy jó döntés volt.

A lábtartóval nagyon elégedett vagyok. Nincs az a vibráció, ami bizonyos fordulatszámnál a gyárival érezhető volt és nekem jobban bejön ez a "direkt" kapcsolat, mint az a gumis megoldás. Egy másik pozitív velejárója a cserének az lett, hogy szerintem kb. 1 centivel lejjebb került a lábtartómagasság (tudott, mutattam is, hogy a gumi hiánya miatt alacsonyabban van a lábad), így nekem kényelmesebb lábtartást biztosít, azaz kevésbé kell behajlítanom a lábam.
Nem utolsó sorban pedig jobban is tetszik. Már eljátszottam a gondolattal, hogy lehet le kéne cserélni a hátsót is a látvány kedvéért. Az SV-n hátul gyárilag is olyan kis filigrán lábtartó volt, szerintem a GSR stílusához is jobban illene, mint ezek a "féltéglák" :)
ja és beiktattunk egy cicidellát is ahol csatlakozuott még Kuksimanó Abdul & Sütiapi akik csak egyre híznak
sziasztok.

mi Alméval & waspival csapattunk egy lájtos karikát még az orrcám is leégett úgy sütütt a nap

a pinásokkal majd külön leszámolok a b eszóláásokért
Én mondtam a 11-et Viszont igy pont hazaértem az eső előtt, lehet, hogy ha Szilvásvárad felé megyünk, megázunk
Sziasztok!

Gergő, ugye hogy nem volt hülyeség, hogy viszonylag korán mentünk :) Azóta szinte egyfolytában esik.
Fújt a szél, kellett a ballaszt
HAHÓÓÓÓÓÓÓÓ !

Mai program : Jakabszálláson voltunk , Kék Fény Motoros Klub által szervezett találkozó és rendőr oktatók által vezetett oktatás és még sok progi..................................................................
.........

A nap fénypontja a 84 éves ! Bálind Mátyás a több mint 10 millás fullos DUCATI-val .Ő motor versenyző volt 1989-ig sok első hellyel
A második képen miért van az a nagy kő a bal combod és a bal kezed között?
Hova viszed?
hallelujah
It's a rainy day..
túl nagy különbség nem lesz
meg egyébként is hogy fog kinézni ha összevakarja magát
ne várjatok rá mire összevakarja magát, addigra lemegy a Nap
Baszki itt várunk rád Waspival Zsámbékon gyere már ne fórumozz!
hát persze, rmélem már el is indultál

a későn indulók csatlakozhatnak valahol Zsámbék-Máriahalom-Héreg-Malomvölgy-Hármashatár hegy- Citadella-Pataki Cukrázda

12.30 tól
Nekem ok, bár szerintem a 11 óra mér jó lenne Viszont nem tudom mikor voltál utoljára arrafele, de eléggé szétbombázták most Diósgyőrt a villamos-project miatt, eléggé kacifántos kijutni a Bükk felé. A villamos végállomásnál be kell menni hátra a kis utcákba, tiszta labirintus
Szia! (az előbb véletlenül küldtem egy "Sziát" :)

Szóval, szerintem úgy kéne menni, hogy ne legyen már túlságosan hideg, de ne is nagyon későn, mert a tapasztalataim azt mutatják, hogy délután nagyobb az eső esélye a Bükkben.

Azt mondom, hogy várjunk egy kicsit, miként alakul a hőmérséklet, aztán úgy 12-13 óra körül találkozhatnánk pl. a majális park parkolójánál.

Üdv

Peti
Szia!