Ja és Para szerintem nézegesd az új Slovakiaring oldalt. Budapesttől 150km (Bicskétől még közelebb), heti 3x mindig van utcai motoros esti pályázás (6-8-ig), 25 perc 20 eur, max. 60 motoros lehet fent.
Anno a Superzone-ban tudtam gerincvédőt fizetni egészségpénztárral... üdülési csekkről nem tudok. Olyan helyen érdeklődj, ahol vannak pl. kerékpárok és kerékpár felszerelések is, meg motoros cuccok (pl. Honda Wilker M3). Náluk talán lehet okoskodni ezzel.
Nem tudtok esetleg olyan motoros boltról, ahol üdüülési csekkel lehetne ruházati termékeket vásárolni.
A kérdés úgy merült fel bennem, hogy Miskolcon van egy bolt (Mormota), amit a legtöbben hegymászóboltként emlegetnek, és náluk pl. lehet bármit (cipő, bakancs, aláöltöző, hátizsák, stb.) üdülési csekkre venni.
Így arra gondoltam, hogy hátha van olyan motoros bolt is, ahol elfogadják.
Hopp! Köszi!
Nincs messze Imola, arra fele is mehetünk, vagy Aggteleknek, van arrafelé egy nagyon katány útszakasz! Azért mondtam, hogy még azon a terven lehet változtatni
Én reménykedek, hogy holnap beteljesül a napi 3-imámba foglalt dolgok és hét ágra fog sütni a nap. Lemondani meg már ugyse tudom, maximum ha nagyon gáz az idő nem megyek ki
Köszi! Mondjuk én csak aludni meg sörözni fogok a buszban odafelé
Remélem Yikess, FNDI, Old, Alme és Bazsi cimbim jól fog viselkedni... a szárd lányokkal.
Nem tudtok esetleg olyan motoros boltról, ahol üdüülési csekkel lehetne ruházati termékeket vásárolni.
A kérdés úgy merült fel bennem, hogy Miskolcon van egy bolt (Mormota), amit a legtöbben hegymászóboltként emlegetnek, és náluk pl. lehet bármit (cipő, bakancs, aláöltöző, hátizsák, stb.) üdülési csekkre venni.
Így arra gondoltam, hogy hátha van olyan motoros bolt is, ahol elfogadják.
Üdv
Peti
Nincs messze Imola, arra fele is mehetünk, vagy Aggteleknek, van arrafelé egy nagyon katány útszakasz! Azért mondtam, hogy még azon a terven lehet változtatni
Remélem Yikess, FNDI, Old, Alme és Bazsi cimbim jól fog viselkedni... a szárd lányokkal.