Ha felmegy az ember a pályára nemigen akarózik lemenni róla falukba tankolászni.És ahogy nézem alapból KB annyi ott is mint itt.Különbség mintha itthon két kút közt lennének.
El kell dönteni hogy falukon át szép helyeken kanyargással hoszabb idő alatt vagy usgyi le amillyen gyorsan lehet pályán a szálláshelyre és ott kanyarog az ember.
Ja és mégegy tipp.
Rühellik a sportdobot tehát ha van papír a zsebbe E jel a dobon és killer a dobban külömben drága muri is lehet.
ósztriában ocsóbb a benzin, mint itt kis falukban kell tankolni, jelentős különbségek vannak az autópályához képest a 10 napos matrica pedig olcsóbb, mint nálunk
Glocknernél van szálló ami egész kellemes.Tavaly ott voltunk.Kajával (reggeli-vacsora)a 3 éjszaka volt egy 100-as és tőle 20-40 Km a glocner.
Vagy Rauris KB vagy 20-as körül szokik lenni.Hugom nagy szállodavadász volt régen.
Ha efogadtok lehet mennék én is.
Szeva! De miért pont szombat délután lenne az indulás? Miért nem szombat reggel?
120 eur-t én kevésnek érzem, bár nem tudom a részleteket...
Egy ilyen 3 éjszakás mókába az alábbiak számold:
- oda-vissza út kb. 700-800km (3-4 tank benzin - 60-80eur)
- 2 éj szállás félpanzióval (kb. 70eur/fő)
- ott motorozás min. 500km (min. 2 tank benzin - min. 40eur)
- jobb utak díjkötelesek (pl. Grossglockner), ez 8-18eur között van
- plusz biztosítás, ebédek, pia
Én inkább a 200eur körül mondanám.
El kell dönteni hogy falukon át szép helyeken kanyargással hoszabb idő alatt vagy usgyi le amillyen gyorsan lehet pályán a szálláshelyre és ott kanyarog az ember.
Ja és mégegy tipp.
Rühellik a sportdobot tehát ha van papír a zsebbe E jel a dobon és killer a dobban külömben drága muri is lehet.
Vagy Rauris KB vagy 20-as körül szokik lenni.Hugom nagy szállodavadász volt régen.
Ha efogadtok lehet mennék én is.
120 eur-t én kevésnek érzem, bár nem tudom a részleteket...
Egy ilyen 3 éjszakás mókába az alábbiak számold:
- oda-vissza út kb. 700-800km (3-4 tank benzin - 60-80eur)
- 2 éj szállás félpanzióval (kb. 70eur/fő)
- ott motorozás min. 500km (min. 2 tank benzin - min. 40eur)
- jobb utak díjkötelesek (pl. Grossglockner), ez 8-18eur között van
- plusz biztosítás, ebédek, pia
Én inkább a 200eur körül mondanám.
szombat délután indulnánk, éshétfőn jönnénk haza