Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jól eltűntetek...
nemishíttále'
szép napot a Hölgyeknek és az Uraknak! http://youtu.be/lAZgLcK5LzI
@GTFour

Brnoba mire mennél? SBK vagy MotoGP? Tavaly voltam a Superbike-on és nagyon tetszett.
Én sem értek egyet azzal, ahogy gondolkodsz. Illetve más, ha a vevő eleve tud a dologról és úgy veszi meg a gépet. De én ezt is valahogy hivatalossá tenném valahogy.

Hogy is van ez most pontosan. Van egy Hondás srác, aki odaadná neked a Hondát, ha te valahogy összetákoltatod a GSR vázát?

Meg ott a saját eseted. Azt mondod nem tudtad, hogy törött volt a váz, amikor vetted a gépet. Így is átb..va érezheted magad, de mit szólnál, ha nem úsztad volna meg ennyivel, hanem tényleg maradandó sérüléseket szenvedtél volna emiatt?

Nem tudom hogy vetted a gépet, de gyanítom, hogy elég olcsó lehetett. Ami nagyon olcsó, az már eleve gyanús, hidd el.
Sziasztok, jóreggelt
Kész vannak a sonkák , a hol-mikor-mennyijé miatthívni fogok mindenkit
Nem is az 5-10 millkával és a 8 évvel lenne a baj, hanem az ember életével!
Felelősség teljes gondolkodás vezéreljen, ne anyagi érdekek T. adrenalinőrült
tegyük fel, hogy 130-al belehuppan a hegesztett vázzal egy kátyúba. A váz széttörik, a srác meghal, lenyomorodik. Kirendelnek egy műszaki szakértőt, aki megállapítja a javítást. Téged elővesznek, buksz a vagyonodból 5-10 millió kártérítést, és kapsz olyan 8 évet gondatlanságból elkövetett emberölésért. Mentsd el a telszámom.
hát nem bírom megállni, hogy ebbe ne ugassak bele ezt nem mondod komolyan, hogy kit érdekel az egész? és ha tényleg valaki emiatt hal meg? miért nem hallgatsz az idősebb, tapasztaltabb szakemberekre, akik tudják, miről beszélnek mellesleg lelkiismeret is van a világon
Hát ez nem egészen így van..... de te tudod, vagy ti tudjátok.
Erről már beszéltünk régebben privátban is, hogy nem javaslom ezt a javítási formát. Azt mondtad akkor, megveszik úgy törötten...... el kellett volna adnod.
a helyzet az h en is igy vettem a gepet a vaz mar elve hegesztve volt, egy akkora esetol amekorat en ugymond doltem vele nem szabadott volna eltorjon..s kit erdekel az egesz? senkit ha en nem vettem eszre vasarlaskor akkor igy jartam...
Nem az a baj, hogy nem lesz tökéletes... mert az téma egy fényezésnél például.
Ez veszélyes! Ami azért komoly dolog.

Lehet a srácot nem érdekli csak, hogy egyben legyen..... de ha ezután baleset lesz....bárki hibájából.... tuti nálad is kopogtatnak. Így szeretnél élni ezután?
ezzel tisztaban van mindenki h nem lex tokeletes, a sracnak az a lenyeg h legyen egyben...egy 2002es cbr-r 600 cseret meger.
Én nem tenném.

Még akkor sem, ha lenne sablon hozzá.
Aki elvállalja, az nem szakember és mellesleg a szabadságával játszik.
és ha valaki e miatt hal meg mész a börtönbe.
nem felejtem el:p muxajj lexx neki oxxejonnei valahogy:p
ezt felejtsd el.
tegnap tankoltam kint, 1,4 EUR mindenhol, kis kutakon.
vaznyakrol van szo, osszekene dobjam valahogy volna egy csrem ra ha egyben volna...
Úgy rémlik az.
Régebben írta.
Szia!

Mi törött el? Remélem nem a váznyak vagy ilyesmi....
jo st-t! valaki tudna ajanlani nekem egy aluminiumhegesztot? kox elore is!
majd blú megszervezi a beteglátogatós menetet, bízd csak ide!