Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

legyél zőccséges,,,,,,,,,,,,,,,, vagy hentes
Hány napra?
És konkrétan hova?
Nagy az az ország.
szombaton délután indulok utassal, kb 16-17 óra között érek le
Ausztriára még kéthónapig sporcsizhatsz, Oldklu szerint kb 120 ajró elégrá mostani árfolyamon kb 38-40 papir
Később se férne bele
a benzined sem fogy,,,,,,,,,,,
Én is megyek mindenhova veletek........ legalább gondolatban.

Még be sem kell öltöznöm....
nem is most mennénk
Jóestét Klán
Henti! Mikor mentek Bogácsra? Szombat? Én is mennék ósztriába, de nincs rá keret
én megyek,ha Jocee oda adja a Gixiét
Sziasztok
Tavaj, páran voltatok az osztrákoknál sok jó dologról számoltatok be, h hü defasza ott az ez meg az az! Akkor kedvetkaptam, h idén Én is motorozzak arra. Tudtommal nem vagyok ezzel egyedül. Azt is tudom, h május előtt semmi képpen nem okos elindulni oda
Viszont lesz majd eccecsak pünkösd is, valamikor juniusban, talán akkor már ki lehetne kullogni
Ez csak ötlet, de nevezhetjük kiváncsiskodásnak is. Ki az, aki jönne és akkor, vagy ha nem akkor , akkor mikor
Kellene egy tőlem komolyabb valaki, aki megszervezné, számolna egy költséget, stb...
várom kiváncsian avéleményeket
Tixtelet!
Sok hozzáfűznivaló nincs ehhez....

Szóval egy üzlet van arra, hogy engem kihez hasonlítanak.
Akkor külön megyünk .
nem baj az ha sánta legalább nem szalad el

látod mondtam én hpgy jó ez a lószállító másra is
Éééééééén?
de ganyéééé vagy
Gonosz vagy Gino!
Egészséges térd feltétel....
Boldog névnapot Parának! FNDI, koccints majd vele a nevemben is

Ja, és megüresedett két ülőhely a buszban, Yikess és Laci inkább a futóban utazna végig... szóval ha valakinek arra van dolga, jöhet. Elsősorban 20-30 közötti, dögös Hölgyek jelentkezését várjuk.
Szevasztok

Tybee:Olvastam hogy szombaton kecso.Az a helyzet,asszonnyal valszeg szombat reggel megyünk kecsora,olyan 7-8közötti indulással,de nem a versenyre,hanem kinéztünk neki egy motorosruhát,és azért mennénk el.A nagyteszkonál van egy motorosbolt.Ha gondolod,mehetünk együtt,de nekem déltöl programom van,szal jövünk is vissza.Gondold át
beregeltem április 20.-ára a Hringre,mert szerintem ez a csütörtöki nem jön össze szar idő lesz
itt is fúj mint állat