Gurultam egy cseppet. Csimma jól szuperál
Nagyon jól tapad a lábtartó gumijához. A régi nem tapadt ennyire
A váltókaron lehet hogy egy kicsit feljebb kell állítanom,de amúgy minden tuti.
Meg vagyok vele elégedve
Ááááá, dehogy
Akibe nincs annyi emberi érzés, h a földön fekvő emberen segitsen... miféle geciből keltaz az ilyen ki utolsó szennyes állat aki azt sem érdemli, h hereherpesz basszak a szájjára elnézést, de kijött
Bocs, valamit félreértesz....
Én a rendszámtartóról beszéltem. Azaz, ami a rendszámot tartja.
Ettől függetlenül még le kell vágnod a nagy fekete műanyagot a hátsólámpa alatt.
A többiek kivágták a rendszámkeretet, hogy elférjen az indexek között, én nem. Én kiemeltem a rendszámtáblát.
Ezzel:
udv mindenkinek! valaki regen ajanlott nekem egy profi aluminiumhegesztöt,viszont mar nem tudom hol keressem azt beszelgetest..., tudna valaki ujbol valakit ajanlani? elore is kosz :)
Gurultam egy cseppet. Csimma jól szuperál
Nagyon jól tapad a lábtartó gumijához. A régi nem tapadt ennyire
A váltókaron lehet hogy egy kicsit feljebb kell állítanom,de amúgy minden tuti.
Meg vagyok vele elégedve
Akibe nincs annyi emberi érzés, h a földön fekvő emberen segitsen... miféle geciből keltaz az ilyen ki utolsó szennyes állat aki azt sem érdemli, h hereherpesz basszak a szájjára elnézést, de kijött
báássza+ , Para mondta reggel, h estél, jobbulást Kata, kapd össze magad hamar
Sziasztok
Bocs, valamit félreértesz....
Én a rendszámtartóról beszéltem. Azaz, ami a rendszámot tartja.
Ettől függetlenül még le kell vágnod a nagy fekete műanyagot a hátsólámpa alatt.
A többiek kivágták a rendszámkeretet, hogy elférjen az indexek között, én nem. Én kiemeltem a rendszámtáblát.
Ezzel:
alacsonyabb is belőle
1.
2.
3.
4.
itt is találsz
MAMI Kupa Kecskemét, előtte vagy utána Cegléd HONDA - nál VFR teszt Oszi haveromnak.
JOBBULÁST !
A "barátodnak" meg száradjon le tőből...
Gino:A rendszámtábla tartot,elküldöd postán?Természetesen megtériten,
Meg szeretném kérdezni, hogy nem tud-e valaki gyári plexit a gsr 600 -am ra. Előre is köszi !