Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én is ezt mondom,itt az alkalom hogy újjítsak valamit a motoromon..a rosszban a jó meg az hogy "csak" ennyi baj-bajom lett
rendszám nincs,feljelentés sincs,mikor összekaptam magam csak az járt az agyamban hogy valaki vigye haza a motoromat meg engem
jól..térdem az nagyon fáj,reggelre belilult az állam..kis apróságok jönnek még elő...
tegnap Pézsma barátom eljött,kitolta a motorkámat a garázsból,akkor néztem meg először jobban nem vészes az sem,hamarosan újra motorozom
ez gyönyörű fényezés ! hajrá ! minden rosszban van vmi jóóó
Te jól vagy
rendszáma feljelentés
bizony
és jól olvasom cserbenhagyott

Szííjjja Hoji!
csütörtökön kiütötték alólam a hayabuját és kicsit meghömbölögtem én is meg a motor is
na bazz. mi történt
sziasztok !
lehet annál tanult az én "barátom" is vezetni
remélem az sem oktat többet
Ajjaj! Gyógyulj gyorsan! A Busát is meglehet foltozni, de ez a hozzá állás, hogy cserben hagy és nem segítenek azt a nagy dögöt lecipelni.
Bár, a feleségem kocsiját oktató törte össze és az hagyta ott, akkor mit várunk a tanulóktól.

az a lényeg,hogy te jól vagy
rohadjon meg az ilyen mocskos tetü aki ilyet csinál és meg sem áll...

legalább egy rendszám mondjuk ha a mögötte haladó sem állt meg...
Üdv..

Suzuki GSR 600 2007 es évjárathoz van 3 darab bontott cuccom..

Bal oldali motordekni, jobbos gyári felszereletlen bukógombám, a bal oldali enyhén kuszolt, és egy kuplungkar..
A dekninek semmi baja, leszerelésekor ügyeltem a peremére is.. sértetlen...
Ha gondoljátok itt az email címem, lehet jelentkezni..
b_zsigmond@freemail.hu
vagy reggel már nem is tudom, egy a lényeg, hogy nagyon szemét mocskos világban élünk
na erről már tegnap elmondtam Neked a véleményem, nem akarom ismételni önmagam
ez nagyon felháborító és undorító patkány viselkedés volt részükről..... és még egy motorral közlekedő is volt köztük.... (szándékosan nem írtam motorost! )
Ba....meg!

Mekkora mocskok vannak az utakon.
Ez az a kategória, amikor elkerülhetetlen és 0%-ban múlik a motoroson..... de, hogy meg sem áll...... pfffff
jó hogy nem lett nagyobb bajod Manka!
Mégegyszer jobbulást!

mi történt Drágaság ?
és meg sem állt.......meg senki más sem aki látta
vagy 5 percig rángattam az út közepéről le a motort mire egy kamionos srác megállt és segített addig mindenki csak kerülgetett
Mire gondolt?
Egy ekkora motort nem lát?
Miért alszik az ilyen vezetés közben.....
kb 60-nal mentem,úgy toltak meg
Álltál?
Rossz ezt látni......
Tanuljatok "belőlem"..... Magyarországon egyszerűen nem szabad közúton motorozni.