jól..térdem az nagyon fáj,reggelre belilult az állam..kis apróságok jönnek még elő...
tegnap Pézsma barátom eljött,kitolta a motorkámat a garázsból,akkor néztem meg először jobban nem vészes az sem,hamarosan újra motorozom
Ajjaj! Gyógyulj gyorsan! A Busát is meglehet foltozni, de ez a hozzá állás, hogy cserben hagy és nem segítenek azt a nagy dögöt lecipelni.
Bár, a feleségem kocsiját oktató törte össze és az hagyta ott, akkor mit várunk a tanulóktól.
Suzuki GSR 600 2007 es évjárathoz van 3 darab bontott cuccom..
Bal oldali motordekni, jobbos gyári felszereletlen bukógombám, a bal oldali enyhén kuszolt, és egy kuplungkar..
A dekninek semmi baja, leszerelésekor ügyeltem a peremére is.. sértetlen...
Ha gondoljátok itt az email címem, lehet jelentkezni..
b_zsigmond@freemail.hu
ez nagyon felháborító és undorító patkány viselkedés volt részükről..... és még egy motorral közlekedő is volt köztük.... (szándékosan nem írtam motorost! )
és meg sem állt.......meg senki más sem aki látta
vagy 5 percig rángattam az út közepéről le a motort mire egy kamionos srác megállt és segített addig mindenki csak kerülgetett
tegnap Pézsma barátom eljött,kitolta a motorkámat a garázsból,akkor néztem meg először jobban nem vészes az sem,hamarosan újra motorozom
Te jól vagy
http://cgi.ebay.de/suzuki-gsxr...
Szííjjja Hoji!
csütörtökön kiütötték alólam a hayabuját és kicsit meghömbölögtem én is meg a motor is
sziasztok !
Bár, a feleségem kocsiját oktató törte össze és az hagyta ott, akkor mit várunk a tanulóktól.
az a lényeg,hogy te jól vagy
rohadjon meg az ilyen mocskos tetü aki ilyet csinál és meg sem áll...
legalább egy rendszám mondjuk ha a mögötte haladó sem állt meg...
Suzuki GSR 600 2007 es évjárathoz van 3 darab bontott cuccom..
Bal oldali motordekni, jobbos gyári felszereletlen bukógombám, a bal oldali enyhén kuszolt, és egy kuplungkar..
A dekninek semmi baja, leszerelésekor ügyeltem a peremére is.. sértetlen...
Ha gondoljátok itt az email címem, lehet jelentkezni..
b_zsigmond@freemail.hu
Mekkora mocskok vannak az utakon.
Ez az a kategória, amikor elkerülhetetlen és 0%-ban múlik a motoroson..... de, hogy meg sem áll...... pfffff
Mégegyszer jobbulást!
mi történt Drágaság ?
vagy 5 percig rángattam az út közepéről le a motort mire egy kamionos srác megállt és segített addig mindenki csak kerülgetett
Egy ekkora motort nem lát?
Miért alszik az ilyen vezetés közben.....
Rossz ezt látni......
Tanuljatok "belőlem"..... Magyarországon egyszerűen nem szabad közúton motorozni.