Gondoltam meglepem magam egy plexivel a kutyulira, viszont amelyik tetszene, arra azt írják, hogy csak a 2008-as és annál fiatalabb modellekre passzol.
Szerintetek tutira nem lehetne ezt felrakni egy 2006-os GSR-re? Ennyit változott volna a design a műszerfal környékén? Vagy meg merjem kockáztatni hátha?
A másik két nose screen ezen az oldalon jó lenne ugyan a 2006-os modellre is, de azok nem tetszenek, már túl nagyok/hosszúak.
Esetleg ha valaki tud más gyártótól hasonlóan kicsi plexit, megoszthatná velem.
Sziasztok
Kérdésem lenne hogy ti milyen olajat használtok Gsr 600-ba
Nekem eddig repsol 10W 50 volt benne a váltó szerintem kicsit nehezen jár Tapasztalatok?
Ti melyikre esküsztök
www.hjc.hu
Szigetszentmiklosra koltoztek, a 0-as mellett van az uzlet.
Nagyon szepek az uj kupakok, de meg nincs nekik nagyon keszlet. Marciusban jon aru.
Urak és hölgyek!
Nincs vkinek egy kukázásra váró kupakja?
Szeretnék venni egy HJC sisakot és van egy olyan akciójuk, hogy beszámítanak bármilyen sisakot amit az ember bevisz, 10-15 Ft-ért. Nekem ugyan van egy használt IS16-om, de nem kótya-vetyélném el, ha lehet vinni akármilyen bilit is.
Szerintem jó még részben törött is...
Gondoltam meglepem magam egy plexivel a kutyulira, viszont amelyik tetszene, arra azt írják, hogy csak a 2008-as és annál fiatalabb modellekre passzol.
http://www.ermax.fr/modele-GSR...
FLIP UP SCREEN GSR 600 2008/2011 Item number: 0104XX080
Szerintetek tutira nem lehetne ezt felrakni egy 2006-os GSR-re? Ennyit változott volna a design a műszerfal környékén? Vagy meg merjem kockáztatni hátha?
A másik két nose screen ezen az oldalon jó lenne ugyan a 2006-os modellre is, de azok nem tetszenek, már túl nagyok/hosszúak.
Esetleg ha valaki tud más gyártótól hasonlóan kicsi plexit, megoszthatná velem.
Köszi!
Kérdésem lenne hogy ti milyen olajat használtok Gsr 600-ba
Nekem eddig repsol 10W 50 volt benne a váltó szerintem kicsit nehezen jár Tapasztalatok?
Ti melyikre esküsztök
van a tárolóban 1 pogácsa szaggatóm, ha kell viheted
Alakulnak dolgaid ? / ...és lezárták már az ügyed ? /
Szigetszentmiklosra koltoztek, a 0-as mellett van az uzlet.
Nagyon szepek az uj kupakok, de meg nincs nekik nagyon keszlet. Marciusban jon aru.
már régóta szemezek egy fg-15 el.
http://youtu.be/7MXlhsgIfqg
Nincs vkinek egy kukázásra váró kupakja?
Szeretnék venni egy HJC sisakot és van egy olyan akciójuk, hogy beszámítanak bármilyen sisakot amit az ember bevisz, 10-15 Ft-ért. Nekem ugyan van egy használt IS16-om, de nem kótya-vetyélném el, ha lehet vinni akármilyen bilit is.
Szerintem jó még részben törött is...
.KÖSZI .
Léptem focizni...
betartom a sebességhatárokat...