Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én a gyerekkoromban velem egyidős, 1975-ös évjáratú Babettámat is szerettem....
sztem bármilyen motort lehet szeretni. elég könnyen "hozzánk nő" és nem számít mások véleménye
szia nagyon boldogat !
CSALÁDI nap van !
Szüli nap ...stb

Jó munkát neked - védő ital legyen !
Őőőőő.Én asszem megelégszem.Idomos nem vonz viszont a daytona 675 blokk.............
A mókás mások szerint randa külső meg egyenesen szerelem első látásra.
szia. de nekem nem kell köztes megoldás én imádom a GSR-t. kell ! és meglesz mellé az álom is. és ez így jó
Köztes megoldás is van.
Ott a tripla.
kedves Tomi ! az én álommotorom mindig is a Daytona675 volt mégis GSR-t vettem elsőre és ma is azt vennék. vannak sokan lányok akik sportmotorral kezdtek. én azt gondolom h meg lehet de nehezebb vele megtanulni motorozni. ahhoz h igazán élvezni tudjam majd a Daytonámat nagyon is jól tettem h egy nakedet választottam, amit a mai napig imádok is és sztem többet tanultam és jobban motorozom. a féltésed pedig egy GSR-nél is meglenne mert ugye az is bitang csak másképp kezelendő de alapvetően nem a motortól félted hanem az utcától. sztem. úgyh csináljon amit akar de én nem kezdeném az álommotorral most sem mert nem fogja azt az élményt nyújtani. ennyi dióhéjban
oké
nem voltam odaát de megskubizom majd
jó reggelt! sorry hogy tegnap felkeltettelek láttad milyen jó kis csapat jött össze odaát!?
és
Jó reggelt
én csajom is addig ült fel mögém még nem mentünk egy komolyabbat, azóta nem bírom rávenni

de ha motorozni szeretne akkor terelgessed és tanítsd meg neki hogy parancsoljon a jobb kezének, a gyors kör nem megoldás
Jó reggelt tybee dolgozol-e nekem teli van az udvar.-9 kellemes fékjavitás.
Mosson -főzzön takarítson

Miért ne lehetne 600-asa ! Nagyon sok csajszi motorozik már gond nélkül okosan -ügyesen .Tanítsd + erre is ... ... Legfeljebb hátulról kezd és utána elölről folytasd ! Menni fog
Jó Reggelt !

Álmosabb vagyok mint éjfélkor
Vagy csak teged.
Elkérem Krisz tesótól a Busát, viszem egy Cseszneket ,és nem ,hogy motort nem akar ,de még a motorosokat is utálni fogja
Jó reggelt!
két pofon
Sziasztok!

Szeretném kikérni a véleményetek, habár tudom mit fogtok mondani, de azért biztos ami biztos....! Egyik nagyon kedves Hölgy ismerősöm bele van szerelmesedve a CBR600RR-be! Motorozni még nagyon nem motorozott, de most elhatározta, hogy jogsit fog csinálni, és ha befejezte, akkor a motorja nem lehet más, csak egy.........! Hogy a manóba beszéljem le róla? Nem szeretném a darabjait összekaparni az aszfaltról....! Egyik barátom is próbálta lebeszélni, de nem ment neki sem...! határozottan kitart mellette, hogy vagy a CBR, vagy semmi! Annyival magyarázta...: hát a suliban 500-ason tanítanak majd, onnan a 600-as már csak egy 100-as! (!) Wáááá! ÖTLET? Szomszédban van egy CBR...! Ha kölcsönkérem a sráctól és elviszem vele egy körre amolyan húzzuk meg a szarvát módon, szerintetek el lehetne venni a kedvét, vagy csak mégjobban belelovalná magát? Féltem.....!
Az utolsó darabot sikerült elhozni .
...remélem ágyban vagytok már !
Jó Reggelt !
Megvagyok.