Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Morgen mindenkinek.

Miért nem veszed meg az enyiémet hitel átvállalással is megoldható.

A motor leellenőrizhető itt! Szép fehér. Új gumikkal, láncal stb.
Sziasztok!

Gondoltam betolok ide egy kis túrafeelinget!:)

http://youtu.be/ij_cQNkAUG4

Egyszer mi is leszünk ennyien!
Gratula! Vigyázzatok egymásra!
én megértelek...amikor a BK-ra vártam, hogy le legyen papírozva minden a világ másik feléről zaklattam a kereskedőt, hogy mi van
Oké no problem a május-júniust ne is emlitsd... másfél hónap eső meg nekem még egy fasza derékfájás....
Annyira azért nem vagyok babonás. Az játszott inkább bele a dologba, hogy mivel vonattal járok munkába, így november közepe óta nem vizsgáztattam le a kocsit egészen múlt hétig, ui. nem volt rá szükségem. Emiatt nem voltam valami mobilis, ráadásul amikor ráértem volna, akkor apámnak kellett a saját kocsija. Kicsit bonyolult, de a lényeg, hogy ilyen hülyeségek miatt nem jött össze, hogy megnézzem a gépedet.

Most már inkább abban reménykedem, hogy mihamarabb jöjjön a tavasz és végre gurulhassunk egy jót :) Tavaly ui. csak március közepére olvadt el a hó, de a nagyobb baj az volt, hogy egy egész jó április után jött egy május, ami pocsékabb már nem is lehetett volna :( Remélem ez idén nem fog megismétlődni.

Üdv

Peti
nm áll fenn a veszély, h az eszemér lopnak el
Csá
jó ST-t

Babonából rá sem mertél ülni egy másikra mi ?
Sziasztok!

A tervezetthez képest (február közepe) kicsit hamarabb be fogom fejezni a GSR vásárlás "projektet". Eddig babonából nem mertem írni erről semmit, de most már tényleg nagyon jól állnak a dolgok. Szombaton ui. felmentem Pestre a Full Gasba és beadtam a papírokat a hitelkérelemhez (sajnos egy picire szükségem volt), ma pedig hívtak, hogy megvolt a pozitív hitelelbírálás :) Holnap utalom nekik az önrész fennmaradó részét és onnantól szerintem max. 2 hét, hogy átvehessem a mocit

B...s, annyira várom már, hogy végre elhozhassam. Ahogy kapom az infókat, tudatom veletek, hogy hol tart a dolog, aztán ha itthon lesz, akkor jönnek persze a képek is :)

Üdv

Peti
Henti.Mondták hogy nenóóóórmális vagy?
Ilyen hidegben.
Juhhujj, naggyon hideg volt, ez nm a tegnapi motorozás ismétlése volt, szarabb volt és még egyedül is voltam
hát ja ....
lassan egy tank benyának is örülhetünk
Azt nekemis.... a saját jázuskám A húsvéti nyuszi meg hozhatna egy új csizmácskát
nem. egy új bőrruci olyan snassz
megvarrva viszont hozott a jesszuska új gyönyörűcíp kesztyűt
vettél új bőrrucit ?
olyasmi
bizonyos szögből hasonlit az enyémre de lehet,hogy csak a szemem káprázik
nahát ott a kutyulim a fotóid közt
fő az optimizmus