Annyira azért nem vagyok babonás. Az játszott inkább bele a dologba, hogy mivel vonattal járok munkába, így november közepe óta nem vizsgáztattam le a kocsit egészen múlt hétig, ui. nem volt rá szükségem. Emiatt nem voltam valami mobilis, ráadásul amikor ráértem volna, akkor apámnak kellett a saját kocsija. Kicsit bonyolult, de a lényeg, hogy ilyen hülyeségek miatt nem jött össze, hogy megnézzem a gépedet.
Most már inkább abban reménykedem, hogy mihamarabb jöjjön a tavasz és végre gurulhassunk egy jót :) Tavaly ui. csak március közepére olvadt el a hó, de a nagyobb baj az volt, hogy egy egész jó április után jött egy május, ami pocsékabb már nem is lehetett volna :( Remélem ez idén nem fog megismétlődni.
A tervezetthez képest (február közepe) kicsit hamarabb be fogom fejezni a GSR vásárlás "projektet". Eddig babonából nem mertem írni erről semmit, de most már tényleg nagyon jól állnak a dolgok. Szombaton ui. felmentem Pestre a Full Gasba és beadtam a papírokat a hitelkérelemhez (sajnos egy picire szükségem volt), ma pedig hívtak, hogy megvolt a pozitív hitelelbírálás :) Holnap utalom nekik az önrész fennmaradó részét és onnantól szerintem max. 2 hét, hogy átvehessem a mocit
B...s, annyira várom már, hogy végre elhozhassam. Ahogy kapom az infókat, tudatom veletek, hogy hol tart a dolog, aztán ha itthon lesz, akkor jönnek persze a képek is :)
Miért nem veszed meg az enyiémet hitel átvállalással is megoldható.
A motor leellenőrizhető itt! Szép fehér. Új gumikkal, láncal stb.