Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na, meg is nézem a felvételt...
ez nem változtat azon a tényen h akarok
Jó is az, de ahogy láttam tavaly már eléggé megemelték az árakat a 2009-eshez képest. Akkor 40 volt, tavaly már közel 55... (videóval)
én is akarok ugrabugrálni
Hát jó lenne... Sipi, mennyi is a limit? 100kg?
tavaly elmaradt az ejtőernyős ugrás ugye idén lesz olyan túra
Üdv !
amibe áramot vezetnek az már tiszta Auschwitz csak korlátozza a szabadságot bezzeg a röpsúlyos mechanikus adagoló az már ok.
Én maradok a FRANCIA szívó dieselnél !

Nekem jó a bowdenos adagoló............
Enyémet nem kell , 183 ezernél még ! Ford S-max az áldozat
Szia tybee. kuplungozol. nekem 800000 km van a gépben de nem adnám oda semmi pénzért.
Jó Reggelt !
határozat az, csak szokás szerint szabálytalanul.....
Hát nem.... nem említik, hogy gyanúsított lenne... sőt semmiképp nem is említik..... amit írtam..... kimaradt az a rész!
Ja, az értesítés.... vagy határozat?
ja, arra 15 nap van. Nem véletlen, hogy most már gyanúsított a szegény N. I.
a BRFK-ra amit ma küldtél. Kérem a szakértői kieget.
A gof II még most is az isten a fanatikusoknak bár mára inkább csak a széthulló belükön át húzzák magukat.Vagy aranyárban mérik őket.
A kaszni volt a gyenge pontjuk

A Golf II-es volt az isten abban az időbe és nem hittek a VW -sek a fülüknek + a szemüknek hogy a Regátában nem ugrál-rezeg alapjáraton a váltókar + a műszerfal .
Milyen határozat?

Már ott van az ügyészségen, nem? Arra 1 hónapon belül illene válaszolni....
te szerelők gyöngye...most hagytam abba a határozat ellen a panaszt
A 2000 utáni gyártású autók 23 éves korukban kohóban végzik.Nem éri meg őket műszakilag szinten tartani a költségek miatt.A tervezőknek ez volt a feladata megoldani......... sikerült .
Nem evett ez semmit, csak gázolajat...azt is keveset.
Én kicseréltem azt a focilabda méretű termosztátházat is, vízpumpát, vezérlést, gátlókat..... indult a leghidegebb télen is....
Nem volt vele baj....

Aztán kaptam valahonnan olcsó gázolajat....és szerintem abban volt valami, mert azután lett az, ami a képen látható
csapvizet mert úgy is megette
Fagyállót, - 37°C -ig.
Szerinted bármelyik motor 23 évesen másképp néz ki belül a víztérnél?