Dehogynem, elromlik az mindenben.
Főleg, hogy ha falábú a vezető! Ha dobálják rá a kuplungot, akkor a kettős tömegű cucc nem él sokáig..... aki így vezet vagy vezetett régen.... régebbi kocsikat és most beleül ilyen újabb kocsiba.... simán tönkreteszi a vezetéási stílusával.
Igen, az újabbak 2006-tól már lehet automata önállító a kiemelő szerkezetben. Észre tudod venni, mert ilyen kis rugók és recés ék alakok vannak a szerkezetben a nyomólap alatt. Rá tudsz jönni, hogy hogyan kell visszaállítani.... nem bonyolult.
Igen. Ez van..... és általában célszerű a lendkerék cserével egyben komplett kuplung szettet is cserélni... ugyanis megspórolnak nem kevés munkadíjat!
Ha csak lendkereket cserélsz, akkor vissza kell állítani az automata önállító kiemelő szerkezetet alapra, ha olyan van már benne.
Új autó tulajok?
Hát 10 éve vannak már ilyenek.....
Ez nállam 1 17 éves álom
Én 2009-be az esvét választottam, és ősszecühhöltem mondván ma a motor mellett alszom /picit be vótam rugódva/... rámkülte a sógit, az vett le a motorról elalvás előtt, mondván, csak nem a vasat választod a család helyett , na akkor érezte at anőcske, ezt Én nagyon akarom
másnapos voltam és ugyan ezt mondogattam "méé nm értik meg a beteg embetr
Azt se tom miaza kéttömegű izé.
Főleg, hogy ha falábú a vezető! Ha dobálják rá a kuplungot, akkor a kettős tömegű cucc nem él sokáig..... aki így vezet vagy vezetett régen.... régebbi kocsikat és most beleül ilyen újabb kocsiba.... simán tönkreteszi a vezetéási stílusával.
A komám Kia Sportage-ben még tökéletes 180 ezer -nél.
Az autómata visszaállításnál a kuplung kiemelőre gondoltál ?
Ha csak lendkereket cserélsz, akkor vissza kell állítani az automata önállító kiemelő szerkezetet alapra, ha olyan van már benne.
Új autó tulajok?
Hát 10 éve vannak már ilyenek.....
Én 2009-be az esvét választottam, és ősszecühhöltem mondván ma a motor mellett alszom /picit be vótam rugódva/... rámkülte a sógit, az vett le a motorról elalvás előtt, mondván, csak nem a vasat választod a család helyett
másnapos voltam és ugyan ezt mondogattam "méé nm értik meg a beteg embetr
Szakma : Kia Sportage-ben / 2.0 Diesel , 2007 /van kettős tömegű lendkerék ?
Én mondtam neki, de ezek szerint elhitte