Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

engem ne számoljatok, a családi banzáj után kint alszunk másik buliban Gödöllőn.
Szolnokra gondolom nem akartok jönni , ha igen intézkedünk ........
Jó Reggelt !

Délelőtt csak kikellene találnunk
Pauliner sörház, MOM Park,szrtm nm rosz hely
,,,,,,Akkor most mi pöcs van?,,,, Trófea?,,,Andretti?,,,,,,,,,,vagy?,,,,,,Tóth Kocsma?,,,,,,,,,,,Mongol étterem (ez trófea rendszerű és árú és nagyon tuti:))?,,,,,Belga söröző?,,,, Tesco gazdaságos?,,,,,,,,,,,,,,
Abdul rendezed vagy vegyek mozijegyet
nem semmi Abdul ezt akkor most meg kellene oldanod mert az utcsó napra halasztottad a foglalást

ülj le 1 es
+ 1 kör Ha trófea akkor Lágymányosi az több embörnek is közelebb de az is foglalós úgy h necces lesz
Mennék, de hová is, Holnap 6,30-tól 9-ig dógom van, aztán mennék hozzátok, ha még ott lesztek, - de hol is,- Erzsildivel!
Srácok, akkor hány főre foglaljak?
1, Tybee(bá)
2, Pityusz
3, Oszi + 1 fő
4, BadLac ?
5, KovácsI
6, Abdul
7, Maci ?
8, fndi
9, baripeti
10, Wasp
11, Henti Van sofőröm is
12. Laci BMW?
13. Hoi?
14. Old?
15. Gino?
16. Gekko?
17. Kykee?...
18. ?...
Mecdónácc.... lefoglaljam a partybusz-t?

Andretti?
Valamelyik Trófea ....itt van egy az Árpád hídnál egy a 3-ban...korlátlan étel-ital
sracok most beszeltem a Szlovakkal es nincs asztal holnapra. Pedig a letszamot nem is mondtam... Enyhen szolva is fura. Mas opcio?
15-30-ra megyek Osziékért, utánna hozzád
Holnap,akkor 16:00?
Mikor haza jöttem akkor vettem észre hogy levan merülve
Kerestelek d.u.,de ki volt a telefonod kapcsolva...
................megyek majd leszek
Ez csak rám nem vonatkozik

Jó az ESTE ha vége a heti melónak !
Dehogynem

KB ilyenre !
,,,nem egyedül fogod inni az alkoholt, majd jól körülülünk téged ,,,
Jogos, nem reggel 6-kor kezdünk...
Kezdés 18 óra és a gazdasági válság miatt döntöttünk a Szlovák mellett (Nyugatinál) a szokásos Stexet elvetve. Jövőre mehetünk a Tesco-ba.

12-14 főre azért lefoglalom az asztalt. És ne én igyak már egyedül alkoholt jó?...
Akkor jól értettem 18.00tól és a Szlovák maradt? Az a Corához képest jó kis hely hát még az Auchan-hez
Szia Abdul ott leszek Én is jól értem 18.00tól van?

Fndi jössz értem ? vagy kulcs nélkül kell vezetnem?
Hali Ginoooo! Gyere mindenképpen!
6-kor lesz kezdés és pontosan. Aki később érkezik az fizet egy kört az éppen ott lévő embereknek. Tehát az első ember egyet vesz (magának), a második kettőt, a harmadik hármat...

Úgy számolok, hogy a kérdőjelesek felére foglalok, az asztalt pedig GSR 600 néven fogom foglalni.
Szia Abdul!

Mikor kezdődne?
Megpróbálok elmenni, sőt azt mondom megyek.... bár azt nem ígérem, hogy végig ott leszek.....ameddig bírom.
Srácok, akkor hány főre foglaljak?
1, Tybee(bá)
2, Pityusz
3, Oszi + 1 fő
4, BadLac ?
5, KovácsI
6, Abdul
7, Maci ?
8, fndi
9, baripeti
10, Wasp
11, Henti ?