,,,,,,Akkor most mi pöcs van?,,,, Trófea?,,,Andretti?,,,,,,,,,,vagy?,,,,,,Tóth Kocsma?,,,,,,,,,,,Mongol étterem (ez trófea rendszerű és árú és nagyon tuti:))?,,,,,Belga söröző?,,,, Tesco gazdaságos?,,,,,,,,,,,,,,
Abdul rendezed vagy vegyek mozijegyet
Jogos, nem reggel 6-kor kezdünk...
Kezdés 18 óra és a gazdasági válság miatt döntöttünk a Szlovák mellett (Nyugatinál) a szokásos Stexet elvetve. Jövőre mehetünk a Tesco-ba.
12-14 főre azért lefoglalom az asztalt. És ne én igyak már egyedül alkoholt jó?...
Hali Ginoooo! Gyere mindenképpen!
6-kor lesz kezdés és pontosan. Aki később érkezik az fizet egy kört az éppen ott lévő embereknek. Tehát az első ember egyet vesz (magának), a második kettőt, a harmadik hármat...
Úgy számolok, hogy a kérdőjelesek felére foglalok, az asztalt pedig GSR 600 néven fogom foglalni.
Délelőtt csak kikellene találnunk
Abdul rendezed vagy vegyek mozijegyet
ülj le 1 es
+ 1 kör Ha trófea akkor Lágymányosi az több embörnek is közelebb de az is foglalós úgy h necces lesz
1, Tybee(bá)
2, Pityusz
3, Oszi + 1 fő
4, BadLac ?
5, KovácsI
6, Abdul
7, Maci ?
8, fndi
9, baripeti
10, Wasp
11, Henti Van sofőröm is
12. Laci BMW?
13. Hoi?
14. Old?
15. Gino?
16. Gekko?
17. Kykee?...
18. ?...
Andretti?
Valamelyik Trófea ....itt van egy az Árpád hídnál egy a 3-ban...korlátlan étel-ital
KB ilyenre !
Kezdés 18 óra és a gazdasági válság miatt döntöttünk a Szlovák mellett (Nyugatinál) a szokásos Stexet elvetve. Jövőre mehetünk a Tesco-ba.
12-14 főre azért lefoglalom az asztalt. És ne én igyak már egyedül alkoholt jó?...
Fndi jössz értem ? vagy kulcs nélkül kell vezetnem?
6-kor lesz kezdés és pontosan. Aki később érkezik az fizet egy kört az éppen ott lévő embereknek. Tehát az első ember egyet vesz (magának), a második kettőt, a harmadik hármat...
Úgy számolok, hogy a kérdőjelesek felére foglalok, az asztalt pedig GSR 600 néven fogom foglalni.
Mikor kezdődne?
Megpróbálok elmenni, sőt azt mondom megyek.... bár azt nem ígérem, hogy végig ott leszek.....ameddig bírom.
1, Tybee(bá)
2, Pityusz
3, Oszi + 1 fő
4, BadLac ?
5, KovácsI
6, Abdul
7, Maci ?
8, fndi
9, baripeti
10, Wasp
11, Henti ?
12. Laci BMW?