Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vasárnap nem tudok menni veletek , mert a barlangfürdőből mentjük továbbra is amit lehet .
Csukott szemmel sem merem . , ,
Szegény gyerek , még nem ismeri a Parát , meg a büdös gombás lúdtalpas lábát ! ,
Hello mindenki ! .....
meg vagy te ŐŐrülve az iparikémek meg ellopják az ötleteinket, normális vagy mindent nem adunk ki
Komlón most vett egy fiatalember egy CB(R)-t és kiköltekezett a mocival csimmára már nem futotta és ajiba megkapja a para régebbi csimmáját és elvileg azt vinnénk le a kicsávónak aki állítólag már nem olyan kicsávó
kb ennyi

kérem kapcsoljaki
Szia. Én Komló-i vagyok mi a célja a turának?
Sziasztok!
Szia GRKRISZ, de el ne merd olvasni!
Gino nem ér rá..... ,főleg nem kocsival sem nem, de hát nem na...
Azt a blokk-váz közötti rést is satírozd már be légyszi, meg valami pofás kerék fényezés (arany szín?) vagy felnicsík menjen rá aztán tényleg jó gépet csináltál a Suzukival karöltve.
Ha 120 paci környékén kihozzák a mocit, akkor van esélye a konkurenciával szemben. 2,2 körül van most az új GSR, ennél csak drágábban hozhatják ki, az FZ8 meg 2,5 körül van, tehát kb. ez lehet a tervezett vételár a 750-nek is. Ha árban ugyanannyi, teljesítményben ugyanannyi akkor mindenki a Yamahát fogja választani...
szép napot mindenkinek!
két útvonal:
haver 2004-es banditjáról koppintották...
az elején javítottak a hátulja rovására
a lengőkart feketére és egy hasidomot rá...
hát most őszintén, hogy néz ki az a zártszelvény lengővilla
alakul,lassan beadhatjuk a hamamatsui pöcsöknek...
Jó tudom,ebben a felállásban a kipu pont rongyá égetni az indexet de most csak úgy összedobtam, annyira nem figyeltem a részletekre...