Egyéb okból , kíváncsi rád a f....m , de tettem egy ígéretet neked , és én mindíg tartom a szavam ! , ,
Szóval , ha úgy érzed , hogy aktuális a dolog , dobsz egy sms-t , mert engem te ne hívogass , és a problémád egy kicsi része megoldva .
Elöljáróban , természetesen az én kurva anyámat , de , Parabácsi , ha még egyszer akkor mersz hívni amikor épp felállt volna az apró kis pöcsöm , el kell gyere hozzánk , és fel kell állítanod szájjal , addig míg ez sikerül , anya főz ebédet ! , , ,
A gyár szemszögéből nézve értettem a versenyképest. Szerintem is még mindig egyedi és szép, és bármiféle változtatással csak rontani lehetne rajta,esetleg apróbb esztétikai dolgokhoz lehetne nyúlni,de csak óvatosan. Az, hogy megszüntetnék a 600-as sor4-es naked-jüket, szerintem elég nagy butaság lenne, maguk alatt vágnák a fát. A Gladius meg a Bandit nem ellenfele a Z750,FZ8,Hornet triónak... szerintem.
Szerintem a mai napig egyedi a megjelenése a GSR-nek!
Akármerre mentem/mentünk, a sok sportmotor között mindig a GSR-t nézték.
Mindenhol mindenki végignézi a GSR-t, most is vonzza a tekinteteket, mert olyan......egyedi és szép!
Miért kötelező belenyúlni? Főleg nagyon.... Csinosítani lehet, de nem MEGVÁLTOZTATNI!
GSR750 a TotalCar-on: "...az új GSR 750 hihetetlen mód szeretne Kawasaki Z750 lenni – bár a fejidom és a kipufogó olyan, mintha a Yamaha FZ8-ról vették volna le.."
"Nem véletlen egyébként, hogy a GSR 750 a kisebb, 600-as testvérétől teljesen eltérő koncepció: utóbbi messze nem hozta a remélt eladásokat, a hírek szerint pár éven belül meg is szüntethetik gyártását."
Szasz!
meg jöttem
Szóval , ha úgy érzed , hogy aktuális a dolog , dobsz egy sms-t , mert engem te ne hívogass , és a problémád egy kicsi része megoldva .
Amint láttam van elég bajod, mivel bekerült a medence a pincédbe.
De legalább így fedett....
Egyéb okból szinte bármikor látható vagyok..... bár nem vagyok túl szép.
Mikor lesz aktuális a látogatásom , amiről beszéltünk ?
Fruittal már reggel óta beszélünk az elrontott új GSR-ről....
Miért rinyáltok az új GSR miatt ?
Legalább lesz benne egy kis lóerő !
Szerintem a mai napig egyedi a megjelenése a GSR-nek!
Akármerre mentem/mentünk, a sok sportmotor között mindig a GSR-t nézték.
Mindenhol mindenki végignézi a GSR-t, most is vonzza a tekinteteket, mert olyan......egyedi és szép!
Miért kötelező belenyúlni? Főleg nagyon.... Csinosítani lehet, de nem MEGVÁLTOZTATNI!
De az biztos, hogy a világban qrva sokat eladtak belőle!
"Nem véletlen egyébként, hogy a GSR 750 a kisebb, 600-as testvérétől teljesen eltérő koncepció: utóbbi messze nem hozta a remélt eladásokat, a hírek szerint pár éven belül meg is szüntethetik gyártását."