Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez így van Attiska mindig kiborult mikor megálltunk és az utca népe nem az ezredest csodálta hanem a GSR-t
Akkor mi vagy te, mindennapi rézb@szó?
vazze nem vetted észre hogy minden nap itt b@szom a rezet
Mi vagy te havi vérzés?

Szasz!
jóccak

meg jöttem
Aki éjszakai portás, nappal alszik?
Jó éjt . ,
Egyéb okból , kíváncsi rád a f....m , de tettem egy ígéretet neked , és én mindíg tartom a szavam ! , ,
Szóval , ha úgy érzed , hogy aktuális a dolog , dobsz egy sms-t , mert engem te ne hívogass , és a problémád egy kicsi része megoldva .
Engem te ne akarjál meglátogatni.....mert ha fel tudok mászni a szekrény tetejére akkor én is szarok rád!

Amint láttam van elég bajod, mivel bekerült a medence a pincédbe.
De legalább így fedett....

Egyéb okból szinte bármikor látható vagyok..... bár nem vagyok túl szép.
Nekem te ne köszöngessél , szarok rád ! , ,

Mikor lesz aktuális a látogatásom , amiről beszéltünk ?
Neked köszöntem GRKRISZ!

Fruittal már reggel óta beszélünk az elrontott új GSR-ről....
Fruit fiam , a dino köszönt neked , tudom , hogy egy öreg fasz , de köszönj vissza neki .
Szia fruit !
Miért rinyáltok az új GSR miatt ?
Legalább lesz benne egy kis lóerő !
Szia!
Elöljáróban , természetesen az én kurva anyámat , de , Parabácsi , ha még egyszer akkor mersz hívni amikor épp felállt volna az apró kis pöcsöm , el kell gyere hozzánk , és fel kell állítanod szájjal , addig míg ez sikerül , anya főz ebédet ! , , ,
Hello mindenki ! .....
A gyár szemszögéből nézve értettem a versenyképest. Szerintem is még mindig egyedi és szép, és bármiféle változtatással csak rontani lehetne rajta,esetleg apróbb esztétikai dolgokhoz lehetne nyúlni,de csak óvatosan. Az, hogy megszüntetnék a 600-as sor4-es naked-jüket, szerintem elég nagy butaság lenne, maguk alatt vágnák a fát. A Gladius meg a Bandit nem ellenfele a Z750,FZ8,Hornet triónak... szerintem.
Versenyképes?

Szerintem a mai napig egyedi a megjelenése a GSR-nek!
Akármerre mentem/mentünk, a sok sportmotor között mindig a GSR-t nézték.
Mindenhol mindenki végignézi a GSR-t, most is vonzza a tekinteteket, mert olyan......egyedi és szép!
Miért kötelező belenyúlni? Főleg nagyon.... Csinosítani lehet, de nem MEGVÁLTOZTATNI!
Azt nem értem, miért kell rögtön beszüntetni? Miért nem lehet kicsit átrajzolni, hogy versenyképes maradjon?
Hát nem tudom mit vártak tőle....
De az biztos, hogy a világban qrva sokat eladtak belőle!
GSR750 a TotalCar-on: "...az új GSR 750 hihetetlen mód szeretne Kawasaki Z750 lenni – bár a fejidom és a kipufogó olyan, mintha a Yamaha FZ8-ról vették volna le.."

"Nem véletlen egyébként, hogy a GSR 750 a kisebb, 600-as testvérétől teljesen eltérő koncepció: utóbbi messze nem hozta a remélt eladásokat, a hírek szerint pár éven belül meg is szüntethetik gyártását."

nekem ez jobban tetszik
Vagy Yamaha FZ-8......