Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

picit alukáltam,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Kordurába elviselhető az idő.
Bár volt alatta még két pulóver...

sajnos a jó időre most egy kicsit várni kell

és gyönyörű a Honda
de jó volt kicsit hangoskodni a városban...
Wasp, Sipipapa bocsi, de a leányzó már meg akart fagyni, így Óbudánál visszafordultunk. Mindig a nőkkel van a baj...
Napsütés nem volt, meleg nem volt viszont sok motoros volt.
na azéééé
HI barik
Én is ledobtam a láncot keddig
Most pont úgy érzem magam ahogy kinézek , tegnap rosszat tettem, ma + szenvedés van
szépjónapot! most már nekem is vége a 7-nek,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Jaj, elnézést, és hölgyek!
Ezt olvastátok srácok?!
GSR 750
Hy! Egy gyári rendszámtartóra lenne szükségem...Ha lenne valakinek felesleges akkor megvenném :)
Gondolatból elég hamar cselekedet lesz, tudjuk mi ezt jól. Ha már elkezdted hirdetni az nagy lépés.
Hát igen ezek a biztosítók... engem ne utáljatok, mi csak életbiztosításokkal foglalkozunk.
nem sürgős, még csak a gondolat fogant meg
A Gino ügye meg megy, csak az Allianz, na meg az összes bizti szarban van a bankadó miatt, ezért nehezen fizetnek, de fognak
Hol nézted? 2,8-3-ért vannak... gyorsítsd meg Gino ügyét aztán még télen olcsón szerezz be egyet.
néztem, de a használtan majdnem 4 milla rengeteg most...
Érthető a döntés, ha a páros motorozás is fontos. Majd egy-két év múlva én is...
Jó áron vannak használt bömösök is full extrásan, szerintem még azokat is vedd számításba. (K 1200 R vagy S)
Esetleg Honda CB1300
az új VFR, vagy a régebbi...vagy a Yamaha FJR. Ezek szerint megkaptad a felnit
Üdv All!
Maci, mit jelent nálad a túrásabb utasbarát moci? Goldwing lesz?
Holnap valaki Cita? Asszonynak múltkor nagyon tetszett, úgyhogy kinézünk 5-re.
sziasztok
Nemtudja valaki hogy gsr 600 2008 as modellhez első féktárcsát keresek...nem baj ha használt.......nemtudja valaki hogy milyen suzuki tipus tárcsája jó még a gsr hez? előre is köszi mindenkinek
Fasza gumi van rajta
Akkor megvan a motiváció, hogy gyorsan és jól fizessen a biztosító! Hajrá!

Majd ha fizet, akkor lehet megveszem.....
nem, én 2,5-be vettem, plussz amit rátettem, olyan 5 kiló bukó, de ugye 2 évig használtam, és kéne valami utasbarátabb..... de nagyon gondolkodom rajta, hogy veszek mellé egyet, csak még nem fizették ki a te kártérítésed
Azt látom.
Nem buksz te így rajta sokat?
eladó