Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Felesleges (ami nincs a motoron) olyan nincs. De szerintem senkinek se.....
Különben mikor lesz bontásra érett a géped kb? Remélem a buzi biztosító csipkedi magát...
Ahogy kiveszem az írásodból neked sincs ilyen műanyagod felesleges
Megvan tekeredve teljesen
Már nem jó ez így
A kék kijelző nem csak izzócsere..... nem olyan egyszerű az.

Csináltasd meg műanyagossal a hátsólámpa keretet, megerősítik belül aztán meg fényezni kell...és itt már olyanra, amilyenre akarod!
Megtörtént. Semmi sincs :D
Ricsi bontot felhivtad már?Ott általában sokminden van a kutyulihoz
Mester nekem csak egy darab műanyag kell mert dönthető rendszámtartót már 2 hete megrendeltem. A gyárinak a tetejét kellene levágnom, az a rész kell csak nekem. Meg majd a lábtartód, váltókar meg még megbeszéljük mennyi minden xD Az a kék kijelző nagyon bejön...én is szívesen megcsinálnám olyanra...
Még mindig azt mondom, hogy türelem.....és ott van nekem, akár az egyedi tábla kiemelő-tartóval....+ van benne 2 fehér led rendszámvilágításnak és egy piros LEDsor kiegészítő féklámpa.
1:40-től látható minden
Ejj... Pár bontónak már írtam de esélytelen. Tud valaki valami jó bontót ahol még esetleg lehet is?
Ha az alja tört volna el akkor no problem, de a szemétláda pont ott törött ahol nem kellett volna
szerintem ezt mindenki a motorján hordja (a felső lámpatartó részt biztos)
talán bontó...
Üdv mindenkinek! Még mindig egy gyári ocsmány rendszámtartóra volna szükségem. Aki tudna esetleg az írjon nékem. Köszi :)
1-kor indulással egy Starján-Cered laza gurulás ?

Valaki

ma még tűrhető az idő
ha arra keveredek
az még jó lenne..én 13.00 körül tudnék indulni

ha még valaki jönne akkor elgurulnék arrafele...

Henti 1 kor indulás nem jó neked
indulok is,mert idő van, telón el tudtok érni: húsznégyharmincöt-tizenötnullanégy
hát, úgy 4 ig mert még haza kell érni és már hamar sötétedik....
nm jó az nekem, Én olyan 2után leszek motorozós kedvembe
Meddig vagy ott?
Mostan kezdek lassan öltözködni, és nem sietek, uh szerintem fél1-1 körül leszek ott.

Miko vónayaz
Én lehet, hogy megyek Salgótarjánba, van egy kis dolgom aztán ha már ottvagyok, lehet átgurulok Ceredre
na merre lesz a mai gurulás....