én a Blackmotorhoz jártam eddig, ott 6000 körüli az óradíj. Szeretem Laciékat, de sokallom. A hűlése a motornak mióta számít bele a munkadíjjba? Na ezért kell ott lenni és ha túlszámláznak elküldeni a búsba....
Megkérdezem tsanyi-t és a másikat is , abból baj nem lehet.
Ezek szerint az általam hívott szervizeknek, ha viszek mindent
16-18 munkaórába kerül a 24 ezres szervíz !
Arra is fizetek ha az udvaron kint hül a motorom a szelepellenőrzéshez.
nézd meg a GSX-r szervízt, keress rá a googleban. Ők adnak pecsétet is, ami eladásnál nem mindegy. 2500/óra, ha te viszel mindent akkor is. Bocs, Sanyi
Kis segítséget szeretnék kérni Tőletek.
A 24000 - es szervíz esedékes a motoromon.Körbekérdeztem jó néhány szervizest és olyan árakról beszélnek hogy.....
Ti hol csináltattátok , ahol korrektül el is végezték a szelepellenőrzést és nem arany árban ?
Köszönöm
Akkor meg is tudom várni , nem kell fél napig ott dekkolni.
Az ötlet Jó .
Csak a kivitelezése logisztikailag ....
Honda tökéletes, komolyan. Csak az asszonynak nem az hátul, dehát erre most mit mondjak?...
És nem csak Ők számolnak ennyivel ....
Ezek szerint az általam hívott szervizeknek, ha viszek mindent
16-18 munkaórába kerül a 24 ezres szervíz !
Arra is fizetek ha az udvaron kint hül a motorom a szelepellenőrzéshez.
Kis segítséget szeretnék kérni Tőletek.
A 24000 - es szervíz esedékes a motoromon.Körbekérdeztem jó néhány szervizest és olyan árakról beszélnek hogy.....
Ti hol csináltattátok , ahol korrektül el is végezték a szelepellenőrzést és nem arany árban ?
Köszönöm
Mondjuk a fizika mindenre érvényes....
Csak érdekes, hogy megveszi 4-4.6 millióért, megy 8e km-et, elromlik és eladja 1.5 M-ért......
Jó üzlet volt!
Miért ne mehetne tönkre? Híresen rossz a hűtése ennek a motornak, megfőzte valami hozzáértő.
Egyébként 1.95M -ért sem sok ezért az évjárat és km-el
Bár meglehetősen gyanús, hogy egy ilyen motor 8e km alatt mitől mehet tönkre
Ez mekkora hirdetés...