Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

van futó és szállítás is, de előbb mindenképp beszélj valakivel.....a szelepellenőrzéshez tényleg otthagyós vagy futós a dolog...
Fútóóón

Akkor meg is tudom várni , nem kell fél napig ott dekkolni.
Az ötlet Jó .
Csak a kivitelezése logisztikailag ....
kérdezd meg Sanyit, a gixerszervízt is. A Blackesek mondjuk nekem csak a munkadíjjam számolták....vagy vidd futón a motort
Informálódom, tudod lottózom már ideje, egyszer csak bejön, aztán majd a medence partjára kiteszem dísznek azt az MV-t.

Honda tökéletes, komolyan. Csak az asszonynak nem az hátul, dehát erre most mit mondjak?...
Hát ezért vagyok bajba.....
És nem csak Ők számolnak ennyivel ....
én a Blackmotorhoz jártam eddig, ott 6000 körüli az óradíj. Szeretem Laciékat, de sokallom. A hűlése a motornak mióta számít bele a munkadíjjba? Na ezért kell ott lenni és ha túlszámláznak elküldeni a búsba....
Megkérdezem tsanyi-t és a másikat is , abból baj nem lehet.
Ezek szerint az általam hívott szervizeknek, ha viszek mindent
16-18 munkaórába kerül a 24 ezres szervíz !
Arra is fizetek ha az udvaron kint hül a motorom a szelepellenőrzéshez.
megtaláltam.
szlovákia.
melyik az agyilag lassú vagyok mint a csiga.
nézd meg a GSX-r szervízt, keress rá a googleban. Ők adnak pecsétet is, ami eladásnál nem mindegy. 2500/óra, ha te viszel mindent akkor is. Bocs, Sanyi
Akit érdekel vasárnap páran kicsavarnánk az 577-re.......a motorozz.hu-ra kiírtam túrának.....
kérdezz engem....adatlap.
Sziasztok !

Kis segítséget szeretnék kérni Tőletek.
A 24000 - es szervíz esedékes a motoromon.Körbekérdeztem jó néhány szervizest és olyan árakról beszélnek hogy.....
Ti hol csináltattátok , ahol korrektül el is végezték a szelepellenőrzést és nem arany árban ?
Köszönöm
Szia!

Mondjuk a fizika mindenre érvényes....
Csak érdekes, hogy megveszi 4-4.6 millióért, megy 8e km-et, elromlik és eladja 1.5 M-ért......
Jó üzlet volt!
Abdul, nem jött be a Honda, hogy nézegetsz?

Miért ne mehetne tönkre? Híresen rossz a hűtése ennek a motornak, megfőzte valami hozzáértő.
Vicces fajta.... olyan tipikus csonti car stílus.... (itt van a szomszédban)
Egyébként 1.95M -ért sem sok ezért az évjárat és km-el

Bár meglehetősen gyanús, hogy egy ilyen motor 8e km alatt mitől mehet tönkre
mv

Ez mekkora hirdetés...
Egy Salgótarján kicsi Szlovákia, minimum egy pisztrángal.
Általános karbantartás elvileg meg lesz a vasgyémánton de csak a vasárnapom szabad.
Ezt kérdezem , szombaton megyünk akárhova - bármerre ?
hová mész te, minket itthon hagynál.
morgen...