Abdul!
Kalkuláció:
Szállás 18/fő/ * 2 éjszaka + reggeli 4 € * 2 db. + 2* vacsi/7 € = 56 € * 280 Ft = 15,680,-Ft
Benzi max 1000 km-re 6l/100 = 60 l * 335 = 20,100 Ft.
Fagyi, egyéb, az magadtól függ!
Alap: 36,000,-Ft ...De úgy nem lehet ficken, hogy a vége ne kopjon!
Jól mondod Old! A hosszú hétvégét pár km-rel távolabb töltöttem, de ugyanezt tudom mondani én is. Fantasztikus utak vannak kint, és a hétvégén mintha csak jobb kézzel vezettem volna, annyi motoros volt az utakon. Az időjárás pedig a tökéleteshez közelített, ami nagyon ritka ezeken a hegyi szakaszokon.
Engem majd érdekelne a dolog, bár szabadságom, pénzem nagyon most nincs, de szólj azért, ha valami szerveződi. Ja és a BT15 egy kaki, örülök ha még kibír 1500 km-t, most van 4400 a mociban. Tapadás ok, de futásteljesítmény az nagyon nem ok. Szóval még emiatt is necces.
Sziasztok
Tegnap késő délután mi is megérkeztünk
Csütörtökön indultunk le Dusnokra találkozóra (itt voltunk tavaj is) a hely most is rengetek felelythetetlen pillanatot, sok rég nem látott jó arcot, új barátságokat, és egy nyilvános eljegyzést tartogatott számunkra
Tök jó, h sokan motoroztatok, v pihiztetek a hétvégén
Rég voltál...rég voltál..... de én azért küldök néha e-maileket neked
Sajnos megölte a kutyulim egy autós, engem is próbált de én megmaradtam.
A motor nagyot kapott, még ha ebből az egy képből nem is látszik semmi komoly. Az újraépítés felérne egy új motor építésével...szóval
Igen, megsérültem......nem kicsit, nagyon.
De a fejem nem ütöttem be ...... bár sokak szerint azzal eddig is baj volt
Üdv a Klánnak!
20-21-22.-én valami csodában volt részem! Mariazell és környékét jártam be! Az egy MOTOROS OÁZIS! Két hét múlva, - hajó idő lesz, - megint menni kéne! Szuper utak, még az ötöd rendű is kifogástalan felületű aszfalt! Kemény szerpentinek fel és le! Szállás Türnitzben, egy erdélyi pasinál,- Huba,- 18 €/fő, 4 € a reggeli és a vacsi 7 €, sör 1 €, ha kérjük! A kaja jó és még nekem is elég sok! Szerintem megfizethető árak. Egy 1000-est nyomtunk le. Egy rendőri ellenőrzés: zöldkártya és "first aid pack", ennyi! (Elsősegély csomag.) Nem hasonlízható össze egyetlen magyar szerpentinezéssel sem!
Akit érdekel. az jelezze! Megszervezem!
"Chopperesek kíméljenek" jeligére! www.türnitz.at
szia ! ez még friss történet, egy hónapja történt. még nincs egyben se a motor se Gino
épp tegnap gondoltam Rád mert vmit kerestem a régi hozzászólások között és láttalak
Hello Gino !
Rég voltam már itt , a szívem azért látod vissza húz ide :) , a képeidet nézegetvén láttam egy nagyon rondát , a kutyulid fekszik egy autó elött az aszfalton , megsérültél ? újra építetted a géped ?
Lefelé nem gázfröccsel váltasz? Pedig úgy kellene igazán....
Akkor tuti nem szabadna leállnia.
Én felfelé meg kuplung nélkül tolom, csak kicsi gázelvétellel a megfelelő időben. Nincs még esélye sem megállni.
Az nem igazán értem, hogy 5000-nél kigyulladt a piros láma és leállt...... 5000-es fordulatnál kigyulladt az olajnyomás lámpa?
Fogyasztás 6 -6,5 az változatlan kis korom van a kipufogón. Voltam szervizbe gépre dugták szelepszinkront csinálták megnézték minden rendbe. Javaslauk injektortisztító beleöntöttem nem ért semmit. Gyertya csere volt légszűrő csere volt. Elötte utána csinálja. Csak melegen használom 70 fok alatt nem indulok el. Ha jobban engedem visszaesni a fordulatot a akkor áll le. De volt hogy 5000-nél már kigyulladt a piros lámpa és leállt.
Hidegen vagy melegen csinálja vagy hidegen és melegen is?
Azt nem írtad, hogy felfelé váltásnál vagy lefelé váltásnál?
Levegőszűrő mikori benne?
Gyertyák mikoriak benne?
Ki kellene olvastatni az ECU-t, hátha van tárolt hiba......
fogyasztasod milyen?kormol el a kipufogod?ha igen akkor ahogy gini mondana "nagyon TPS gyanus" de en nemsokat ertek hozza vard meg a mestert ..de szerintem szerviz lesz a vege compju'terre ke kotni valoszinuleg
spordobot kapott meg legszurot,s adagolast kell allitani meg ijesmik,mag valami lampdaszonda dolog,de ezt Gino jobban el tudja magyarazni amugz meg mindig van az enyemnel is ez a dolog, holnap indulok haza Svajcbol s irany vele proptech szerviz
Kalkuláció:
Szállás 18/fő/ * 2 éjszaka + reggeli 4 € * 2 db. + 2* vacsi/7 € = 56 € * 280 Ft = 15,680,-Ft
Benzi max 1000 km-re 6l/100 = 60 l * 335 = 20,100 Ft.
Fagyi, egyéb, az magadtól függ!
Alap: 36,000,-Ft ...De úgy nem lehet ficken, hogy a vége ne kopjon!
Engem majd érdekelne a dolog, bár szabadságom, pénzem nagyon most nincs, de szólj azért, ha valami szerveződi. Ja és a BT15 egy kaki, örülök ha még kibír 1500 km-t, most van 4400 a mociban. Tapadás ok, de futásteljesítmény az nagyon nem ok. Szóval még emiatt is necces.
Tegnap késő délután mi is megérkeztünk
Csütörtökön indultunk le Dusnokra találkozóra (itt voltunk tavaj is) a hely most is rengetek felelythetetlen pillanatot, sok rég nem látott jó arcot, új barátságokat, és egy nyilvános eljegyzést tartogatott számunkra
Tök jó, h sokan motoroztatok, v pihiztetek a hétvégén
Rég voltál...rég voltál..... de én azért küldök néha e-maileket neked
Sajnos megölte a kutyulim egy autós, engem is próbált de én megmaradtam.
A motor nagyot kapott, még ha ebből az egy képből nem is látszik semmi komoly. Az újraépítés felérne egy új motor építésével...szóval
Igen, megsérültem......nem kicsit, nagyon.
De a fejem nem ütöttem be ...... bár sokak szerint azzal eddig is baj volt
20-21-22.-én valami csodában volt részem! Mariazell és környékét jártam be! Az egy MOTOROS OÁZIS! Két hét múlva, - hajó idő lesz, - megint menni kéne! Szuper utak, még az ötöd rendű is kifogástalan felületű aszfalt! Kemény szerpentinek fel és le! Szállás Türnitzben, egy erdélyi pasinál,- Huba,- 18 €/fő, 4 € a reggeli és a vacsi 7 €, sör 1 €, ha kérjük! A kaja jó és még nekem is elég sok! Szerintem megfizethető árak. Egy 1000-est nyomtunk le. Egy rendőri ellenőrzés: zöldkártya és "first aid pack", ennyi! (Elsősegély csomag.) Nem hasonlízható össze egyetlen magyar szerpentinezéssel sem!
Akit érdekel. az jelezze! Megszervezem!
"Chopperesek kíméljenek" jeligére!
www.türnitz.at
épp tegnap gondoltam Rád mert vmit kerestem a régi hozzászólások között és láttalak
Rég voltam már itt , a szívem azért látod vissza húz ide :) , a képeidet nézegetvén láttam egy nagyon rondát , a kutyulid fekszik egy autó elött az aszfalton , megsérültél ? újra építetted a géped ?
Sokat jársz alacsony fordulaton?
Nem kell kímélni, forgatni kell ezeket....... kívánják, arra születtek GSX-R blokk!
Egybe van még a blokk?
Olaj van/volt benne?
Fojtószelep szögelfordulás érzékelő
De ne vedd készpénznek, hogy az a rossz.....én nem mondtam.
Ha nagyon kormolna esetleg....
Akkor tuti nem szabadna leállnia.
Én felfelé meg kuplung nélkül tolom, csak kicsi gázelvétellel a megfelelő időben. Nincs még esélye sem megállni.
Az nem igazán értem, hogy 5000-nél kigyulladt a piros láma és leállt...... 5000-es fordulatnál kigyulladt az olajnyomás lámpa?
Hidegen vagy melegen csinálja vagy hidegen és melegen is?
Azt nem írtad, hogy felfelé váltásnál vagy lefelé váltásnál?
Levegőszűrő mikori benne?
Gyertyák mikoriak benne?
Ki kellene olvastatni az ECU-t, hátha van tárolt hiba......
Tieddel mi volt a gond?