Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem erre a váci úti agip kút a törzshelyem segítsek lemosni topless
akkoo jóuvanakkoooo...
Tittára , majcsörögök
há jaou az nekemheeeee.....osztakkoo eeeegyüvükosztsegítek...ho hama hama készlegyéééé jóuvankomám?
Csomagolly össze azt maraggy othó , üjjé le azt sétájjá
De hajtok, majd meló után 3 körü puccanok rá
holnap nem dolgozol?
eemehetek hónap is....ugyanazt fogom csinálni mint vasárnap.....SEMMIT....
NemTóm mikó leszek kébbe vasárnap , holnap +próbálom egyedül összehozni, meglássok milyen lesz
Szeva Ápukám
henti brada....miccónáhozzáha, nem hétfőn hanem vasánap mennékehozzád?
meeeakko hetfünhamarabb tunnánkelinduni duhajkonni...
csőőőő csoki!
henti .... a legmélyebb tiszteletem az uraknak....
Sziasztok
Bocsánat! nem láttalak,,,,,,,,,,,,,,,,, Üdv Klánerek!
Most azon gondolkodom, hogy akkor az asszony az első neked vagy a GSR?...

Para, neked meg integethet az ember! Legközelebb bukót húzok a fejemre az autóban. De a buszod aztán egyértelműen motorosbarát hozzáállásról árulkodik már messziről

az meg milyen motor?
nem is hallottam méh ilyenről?
Kicsit közelebbire gondoltam
Azért köszi
Nállam
Sziasztok!

Valaki még ma valamerre?

Jut eszembe...... hol tudom én lemosni a motorom holnap.... vödörből, szivaccsal....felemelni, láncot fújni....stb.
Nem benzinkút és ilyesmire gondolok.....
na gurulj erre Vele,hadd lássam......én is szerzek egyet majd.......ez a motor a második szerelmem......
Rendben.
Még nem nálam, boltban. Ma foglalózom, jövő héten elvileg el tudom hozni valamikor. Addigra a nap is kisüt.
Kawasaki Z1000-K5.Azok a forditott,és aranyozott villások.Cimbimnek ilyenje van,onnan tudom
Megvan?
NagyVas én itt vettem, több szin, több méret, és szintén 22mm-es, nemkell kiemelő,mehet a gyári felfogatásba.
Üdv all!
Ha valakit érdekelne zsír új BT015-ös sportos gumi (120 és 180) - ezt adják a Hondához, de lecserélem - és a hátsó emelőm, akkor jelezze. 50 pénz együtt a három dolog (első, hátsó + emelő).
Én itt vettem kormányt!
Van minden féle!
Több színben, több fajta, több ár!
universalmotor