Szerintem Hojinak sem lett kicserélve, mert nem is kell kicserélni.
Ha nagyon irritál valakit, akkor az automata láncfeszítőn lehet lökni még 1 vagy 2 kattanást és akkor megszűnik a hang, viszont akkor olyan surrogós "Hondás" hangja lesz.
Én is ráállítottam tavaly, de aztán vissza.... mert az a rosszabb, ha feszes, jobban koptat mindent....
A vezérműlánc adja ezt a hangot. A blokk jobb oldala felől hallani erősebben, ahol az önindító van.
Hidegen feltűnő és amíg nem "használod" a motort.... Ha már bemelegszik...még akkor is hallani kicsit, de ha mész vele rendesen, adod neki....nem kímélve, akkor kifinomul a járása utána, elhalkul ...nálam el szokott.
Mondjuk én nem csinálok belőle nagyobb ügyet, kicsit szól ....és? Inkább, mint feszes legyen.
Ha az enyémet hallgatnád, ugyanazt hallanád....... ja és nekem is ilyen már egy ideje.
ha nem létfontosságú akkor nem ázom meg
odatelefonáltam hogy halasszuk el,aszondták semmi baj,trmészetesen oké a dolog
holnap meg fél 3-ra viszem műszakira a hayát
Úgy néz ki lassan nekem is cserélni kell a vezérműláncot, mert nekem is kezd hangja lenni!
Te honnan szerezted be és mennyi volt?
Esetleg tud valaki valami jó boltot ahonnan be lehet jó árba szerezni?
Segítséged előre is köszönöm!
http://youtu.be/hi3pbtrqy70
Boldog születésnapot Henti
Kedves Henti Barátom!
Nagyon sok boldog születés napot Neked! Zsolti,Andi,Vivi linkhttp://www.youtube.com/watch?v...
Ma is motorral voltam melózni...
Szerintem Hojinak sem lett kicserélve, mert nem is kell kicserélni.
Ha nagyon irritál valakit, akkor az automata láncfeszítőn lehet lökni még 1 vagy 2 kattanást és akkor megszűnik a hang, viszont akkor olyan surrogós "Hondás" hangja lesz.
Én is ráállítottam tavaly, de aztán vissza.... mert az a rosszabb, ha feszes, jobban koptat mindent....
A vezérműlánc adja ezt a hangot. A blokk jobb oldala felől hallani erősebben, ahol az önindító van.
Hidegen feltűnő és amíg nem "használod" a motort.... Ha már bemelegszik...még akkor is hallani kicsit, de ha mész vele rendesen, adod neki....nem kímélve, akkor kifinomul a járása utána, elhalkul ...nálam el szokott.
Mondjuk én nem csinálok belőle nagyobb ügyet, kicsit szól ....és? Inkább, mint feszes legyen.
Ha az enyémet hallgatnád, ugyanazt hallanád....... ja és nekem is ilyen már egy ideje.
odatelefonáltam hogy halasszuk el,aszondták semmi baj,trmészetesen oké a dolog
holnap meg fél 3-ra viszem műszakira a hayát
Úgy néz ki lassan nekem is cserélni kell a vezérműláncot, mert nekem is kezd hangja lenni!
Te honnan szerezted be és mennyi volt?
Esetleg tud valaki valami jó boltot ahonnan be lehet jó árba szerezni?
Segítséged előre is köszönöm!
ha csak ennyi baja lenne az enyémnek ...