Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És szép estét mindenkinek....
húú,szülinaposunk is van ma
http://youtu.be/hi3pbtrqy70

Boldog születésnapot Henti

csá szomi!szar az oldalidomom,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Alfi hívot,hogy nagyon szar a műanyagozás,,,,,,,,,,,,,,,kéne ember,aki műgyantával tud dolgozni
Börzdéj Henti
HY Fruit!
Henti! Boldogat!
sziasztok!
Kedves Henti Barátom!
Nagyon sok boldog születés napot Neked! Zsolti,Andi,Vivi linkhttp://www.youtube.com/watch?v...
Szia Abdul na,hogyan állsz már a cb1000r masinával.Szivesen néznék pár képet rólla a profilodnál!Mikorra várható?
Vezérműlánc csere? Nálam 43-nál sem kellett, pedig nézték a szervízben... sőt most is az eladásnál full átnéztek mindent, nem volt ilyen gond.
Amúgy sziasztok!

Ma is motorral voltam melózni...
Úgy néz ki lassan cserélni kell a vezérműláncot?

Szerintem Hojinak sem lett kicserélve, mert nem is kell kicserélni.
Ha nagyon irritál valakit, akkor az automata láncfeszítőn lehet lökni még 1 vagy 2 kattanást és akkor megszűnik a hang, viszont akkor olyan surrogós "Hondás" hangja lesz.
Én is ráállítottam tavaly, de aztán vissza.... mert az a rosszabb, ha feszes, jobban koptat mindent....
Szia!

A vezérműlánc adja ezt a hangot. A blokk jobb oldala felől hallani erősebben, ahol az önindító van.
Hidegen feltűnő és amíg nem "használod" a motort.... Ha már bemelegszik...még akkor is hallani kicsit, de ha mész vele rendesen, adod neki....nem kímélve, akkor kifinomul a járása utána, elhalkul ...nálam el szokott.
Mondjuk én nem csinálok belőle nagyobb ügyet, kicsit szól ....és? Inkább, mint feszes legyen.
Ha az enyémet hallgatnád, ugyanazt hallanád....... ja és nekem is ilyen már egy ideje.
Szia. Szállitásra kész a felni!
ha nem létfontosságú akkor nem ázom meg
odatelefonáltam hogy halasszuk el,aszondták semmi baj,trmészetesen oké a dolog
holnap meg fél 3-ra viszem műszakira a hayát
cukorból vagy? félsz hogy elolvadsz
jó reggelt na asszem telefonálok hogy ma nem viszem szervízbe a hayát ilyen esőben én ugyan nem megyek sehova
Szia Hojtjej!

Úgy néz ki lassan nekem is cserélni kell a vezérműláncot, mert nekem is kezd hangja lenni!
Te honnan szerezted be és mennyi volt?
Esetleg tud valaki valami jó boltot ahonnan be lehet jó árba szerezni?
Segítséged előre is köszönöm!
max. isztok egy kv-t
Halle! Ha helyre jön a derekam és elmúlik ez szar idő akkor összefuthatunk, bár én nemértek hozzá
Most
vezérműlánc nálam az volt
ha csak ennyi baja lenne az enyémnek ...
és mi Neked a reggel mondjuk most