az emberi butaság mindig elképeszt....
1. adva van egy csodálatos cél
2. reggelést kérnek csak,nicknév is elegendő,meg mailcím
3. jön a kérdés : Mit veszíthetek? válasz : Semmit!
4. Max nyehetek vele,akkor reggelek
5. És ha nem lesz semmi,akkor megy továb az élet.....
és ezt a nem túl bonyolult gondolatot ott páran nem birják feldolgozni......... hát akkor nem tartoznak közénk,oszt kész.....
Minden ok, a pipa is a helyén de regelés után eltünik a kötőjel a mail címemből, és hibának írja a címet.
Nem sűrűn járok arrafelé, konkértan most voltam először a Nagy Faluban motorral... hát mit mondjak... itt már rég halott lennék, jogsi nélkül törött motorral
De csörgök ha ar járok
Fogd fel, h nem tudsz mindenkit beállítani egy sorba , gondolj a sulira, néhány rendetlen ostoba fajankó mindik bomlasztotta a rendet a sor végén, ezzel számolhatsz a jövőben is!
eléggé be vagyok ....kaptam rendesen az "Áldást" a nemtúlgazdagonbútorozottagyú "motorostesóktól"......
ez a legdurvább része a dolognak,de nehogy azt hidd,ha minden infó rendelkezésükre állna,akkor másképp állnának hozzá ,az ilyenek akkor is hurrognak...... és végeredményben saját maguk ellen....
új látogatók: 742
visszatérő látogatók: 705
eddig várakozásainkat túlszárnyalja.....
És szerencsére Tőletek is kapok instrukciókat,meg rengeteg erőt, Hitemben megerősít a Hitetek!
Éppen megtérítem
Na ebből nem esztek buzik!
1. adva van egy csodálatos cél
2. reggelést kérnek csak,nicknév is elegendő,meg mailcím
3. jön a kérdés : Mit veszíthetek? válasz : Semmit!
4. Max nyehetek vele,akkor reggelek
5. És ha nem lesz semmi,akkor megy továb az élet.....
és ezt a nem túl bonyolult gondolatot ott páran nem birják feldolgozni......... hát akkor nem tartoznak közénk,oszt kész.....
Nem sűrűn járok arrafelé, konkértan most voltam először a Nagy Faluban motorral... hát mit mondjak... itt már rég halott lennék, jogsi nélkül törött motorral
De csörgök ha ar járok
meg mondtam előre hogy ez lesz, vagy nem
nem tudnak semmit mert nem kaptak semmi infót, még szép hogy aggájosak
Most nyomja a srác a pólódat
ez a legdurvább része a dolognak,de nehogy azt hidd,ha minden infó rendelkezésükre állna,akkor másképp állnának hozzá ,az ilyenek akkor is hurrognak...... és végeredményben saját maguk ellen....