Szia Gino! A fosztoszelep gondolom a hengerenkénti levegöbeáramlás szabályozza és ennek a szikronizálára gondoltak, de megnézem a szerviz manuálban. Köszi az értékes és kielégitő választ
A fojtószelepek beállítását tulajdonképpen lehet házilag csinálni, csak 4 db egyforma vákuummérő óra kell, egyforma csövekkel.
Egyébként meg nincs mit állítani rajta... azért ez nem romlik olyan gyorsan.
Olaj, olajcsere, gyertyacsere...... a gyertyát én nem cseréltem 12-nél, majd 18-nál. Motor átvizsgálása!
Számítógépes ellenőrzés? Jah, hibalekérdezés.... ha lenne, már tudnál róla.(helytelen működés...)
Injektor beállítás?
Nincs mit beállítani rajta.
Ha nagyon nem vagy "márkaszerviz függő" és nem feltétlen kell a szervizkönyve a pecsét cserébe a sok ezer forintos munkadíjért, valamint úgy érzed, hogy a szervizt meg tudod csinálni kellő szakértelemmel...... akkor nem feltétlenül kell szervizt látogatnod, csináld meg otthon.
Ahogy érzed....
itt viszont igen és a derekam iszonyúan fáj.....
és SZIASZTOK,legyetek nemnormálisak,és ésszel motorozzatok,
lassan kezdődik a szezon,vigyázzatok Magatokra és egymásra
Mennem kell,dolgom lőn
Szia Gino! Eleget csámcsogtam a régi dolgokról, de itt vannak az újak. Szerinted a fosztoszelep szikronizálást lehet házikag szervizelni? És 12000.-km szevizelést ajánlatos szakmühelye vinni a gépet, gondolok számitogépes ellenörzésre, esetleges inyektor beállitásra?
HI. Nem adtam el. Szerintem maradni fog. Csak azt akartam jelképezni,h én bizony tegnap motoroztam. Először csak úgy ,,óvatósan,,. Aztán elkezdet genyázni hazafelé a M0 on egy astrás. gondoltam, h megnyugodjon elhúztam a picsába
Hát a fosztoszelepet nem tudom melyik az...
A fojtószelepek beállítását tulajdonképpen lehet házilag csinálni, csak 4 db egyforma vákuummérő óra kell, egyforma csövekkel.
Egyébként meg nincs mit állítani rajta... azért ez nem romlik olyan gyorsan.
Olaj, olajcsere, gyertyacsere...... a gyertyát én nem cseréltem 12-nél, majd 18-nál. Motor átvizsgálása!
Számítógépes ellenőrzés? Jah, hibalekérdezés.... ha lenne, már tudnál róla.(helytelen működés...)
Injektor beállítás?
Nincs mit beállítani rajta.
Ha nagyon nem vagy "márkaszerviz függő" és nem feltétlen kell a szervizkönyve a pecsét cserébe a sok ezer forintos munkadíjért, valamint úgy érzed, hogy a szervizt meg tudod csinálni kellő szakértelemmel...... akkor nem feltétlenül kell szervizt látogatnod, csináld meg otthon.
Ahogy érzed....
és SZIASZTOK,legyetek nemnormálisak,és ésszel motorozzatok,
lassan kezdődik a szezon,vigyázzatok Magatokra és egymásra
Mennem kell,dolgom lőn
Itt is esik a eső
Még van 2 hete hogy essen,aztán szép időt akarok
szakad az eső
pedig már majd nem felszáradt
Csinálj egyet...... nehogy már magamról kelljen poén képet csinálnom
Mintha lett volna 350-es is .
Ezt most lementem .
Én ezt találtam