Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia Gino! A fosztoszelep gondolom a hengerenkénti levegöbeáramlás szabályozza és ennek a szikronizálára gondoltak, de megnézem a szerviz manuálban. Köszi az értékes és kielégitő választ
Szia!
Hát a fosztoszelepet nem tudom melyik az...

A fojtószelepek beállítását tulajdonképpen lehet házilag csinálni, csak 4 db egyforma vákuummérő óra kell, egyforma csövekkel.
Egyébként meg nincs mit állítani rajta... azért ez nem romlik olyan gyorsan.
Olaj, olajcsere, gyertyacsere...... a gyertyát én nem cseréltem 12-nél, majd 18-nál. Motor átvizsgálása!
Számítógépes ellenőrzés? Jah, hibalekérdezés.... ha lenne, már tudnál róla.(helytelen működés...)
Injektor beállítás?
Nincs mit beállítani rajta.

Ha nagyon nem vagy "márkaszerviz függő" és nem feltétlen kell a szervizkönyve a pecsét cserébe a sok ezer forintos munkadíjért, valamint úgy érzed, hogy a szervizt meg tudod csinálni kellő szakértelemmel...... akkor nem feltétlenül kell szervizt látogatnod, csináld meg otthon.
Ahogy érzed....
itt viszont igen
és a derekam iszonyúan fáj.....
és SZIASZTOK,legyetek nemnormálisak,és ésszel motorozzatok,
lassan kezdődik a szezon,vigyázzatok Magatokra és egymásra
Mennem kell,dolgom lőn
itt már nem esik bibííííí
Jó reggelt

Itt is esik a eső

Még van 2 hete hogy essen,aztán szép időt akarok
Jó reggelt

szakad az eső
pedig már majd nem felszáradt
Szia Gino! Eleget csámcsogtam a régi dolgokról, de itt vannak az újak. Szerinted a fosztoszelep szikronizálást lehet házikag szervizelni? És 12000.-km szevizelést ajánlatos szakmühelye vinni a gépet, gondolok számitogépes ellenörzésre, esetleges inyektor beállitásra?
HI. Nem adtam el. Szerintem maradni fog. Csak azt akartam jelképezni,h én bizony tegnap motoroztam. Először csak úgy ,,óvatósan,,. Aztán elkezdet genyázni hazafelé a M0 on egy astrás. gondoltam, h megnyugodjon elhúztam a picsába
................................................
Régi képek között még ezt találtam, saját kezü aláirásával adta át nekem a Pécsi hegyi versenyen Nyugodjék Békében !
Rólam nincs olyan ....
Csinálj egyet...... nehogy már magamról kelljen poén képet csinálnom
Szia !
Igen de az 3 hengeres volt. Akartam is egy olyant szerezni de közben a Kawaszaki is csinált 3 hengerest és én akkor már olyan Japános voltan
Jó ST-t
akkort egyél fel egyet a lábassal
És arról nincs véletlenü egy képed?
..és a főtengely BALRA forgott !
Én még az AUTÓ - MOTOR újságból emlékeztem rá . Élőben nem láttam sajnos, de gyönyörű az biztos.

Mintha lett volna 350-es is .
Nem! 903ccm volt az is.
Ugyan ilyen volt az enyém is kékben! Gyönyörü
Ezt most lementem .
CY -os rendszámú még lehet hogy 850 ccm-es volt ?
Motobecane 125

Én ezt találtam
Mert én '80-körül mint írtam már, még a piros lábast húztam a homokban...... fényképezőt meg még nem is láttam akkor még.....