Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

bazz tényleg !
csak Ő hentes és Mészáros
henti ! tudtad h van konkurenciád itt a fórumon
http://www.sportmotor.hu/tagok...
Most fenyegetsz vagy mi?
4800.
Szia!

Ára?
na hányra menjek?holnapi délelőttöt Rád szánom
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ....NN
NNNNNNNNEEEEEEEEEEEEMMMM azt akartam kérdeni,hogy megmérted e már a lázadat lázmérővel..... még itt félremagyarázómesterek kiforgatják a szavaimat...
lázmérő?
naa,hadd simizzem,oan jóóóóó
OK! várom csöridet,és még kb 10 percet rám kell szánnod....de "nemfogfájni" csak leülsz majd tőle egy kicsit...
Köszönöm!
sztem én lázas vagyok ...
a jövőm egyelőre még ködbe vész ...
Az autómban a cucc, nem tudom mikor végzem ma, de hazafelé tartva rád csörgök. Addig rakd össze azt a motort, ne csak nézegesd és simogasd az ülést...
Tölts fel pár képet az adatlapodra a BT dről, az egy szép motor...
gondolj a jövőre
... nincs kedvem a mai naphoz. túl hétfő
Üdv!
Új Hiflofiltro levegőszűrő érdekel valakit GSR 600-hoz?
Leszedem,és akkor bevonod bőrrel a sárvédőt és ráhímezed a gekkó cuccot? vagy nem erre céloztál?
ha lehet akkor holnap bekerülnek a kerekek,
Totor bari meglátta az ülést ,és azt mondta,hogy "Hűű baszki,....asszem kellene beszélgetnem az Oldklu val egy ülésről"
Wasp is teljesen leigázottnak érezte Magát az ülés által.....nem találok szavakat a szegényes szókincsemben,annak kifejezésére,hogy mennyire tuti minőség,és mennyire igényes meló ,
RISZPEKT!
Az,hogy a fotózás abba a magazinbavaló megjelenéshez nem bizti hogy létrejön,arról meg én nem tehetek,természetesen rendelkezésedre áll BÁRMIKOR az ülés,és én is!(nem félremagyarázni ezt a pár szót )
Ja! Még hozzá:

Ehhez az elegáns üléshez, himzéshez már nem megy a zöld gumi Gekko! Stílustalan lenne!
Gekkoo!
Mikor rakod be a kerekeket?
Pénteken 13 C fok lesz már!
Az utaskapaszkodó már öszhangban van az üléssel!
Sok Egészséget és Széles Utat hozzá!
Ja! Aludtál már vele, de milyen ülni rajta?
Beépített prosztatamasszázs müködik?
Nem tavaszi vagdalthúst csinájok, mondom húrka! , noormális
remekül tudok piheni én is ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
na!erre van a naplopó,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
de azt legalább jól csinálom és nem rontom el