ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ....NN
NNNNNNNNEEEEEEEEEEEEMMMM azt akartam kérdeni,hogy megmérted e már a lázadat lázmérővel..... még itt félremagyarázómesterek kiforgatják a szavaimat...
ha lehet akkor holnap bekerülnek a kerekek,
Totor bari meglátta az ülést ,és azt mondta,hogy "Hűű baszki,....asszem kellene beszélgetnem az Oldklu val egy ülésről"
Wasp is teljesen leigázottnak érezte Magát az ülés által.....nem találok szavakat a szegényes szókincsemben,annak kifejezésére,hogy mennyire tuti minőség,és mennyire igényes meló ,
RISZPEKT!
Az,hogy a fotózás abba a magazinbavaló megjelenéshez nem bizti hogy létrejön,arról meg én nem tehetek,természetesen rendelkezésedre áll BÁRMIKOR az ülés,és én is!(nem félremagyarázni ezt a pár szót )
Gekkoo!
Mikor rakod be a kerekeket?
Pénteken 13 C fok lesz már!
Az utaskapaszkodó már öszhangban van az üléssel!
Sok Egészséget és Széles Utat hozzá!
Ja! Aludtál már vele, de milyen ülni rajta?
Beépített prosztatamasszázs müködik?
http://www.sportmotor.hu/tagok...
Ára?
NNNNNNNNEEEEEEEEEEEEMMMM
OK! várom csöridet,és még kb 10 percet rám kell szánnod....de "nemfogfájni"
Köszönöm!
Új Hiflofiltro levegőszűrő érdekel valakit GSR 600-hoz?
Totor bari meglátta az ülést ,és azt mondta,hogy "Hűű baszki,....asszem kellene beszélgetnem az Oldklu val egy ülésről"
Wasp is teljesen leigázottnak érezte Magát az ülés által.....nem találok szavakat a szegényes szókincsemben,annak kifejezésére,hogy mennyire tuti minőség,és mennyire igényes meló ,
RISZPEKT!
Az,hogy a fotózás abba a magazinbavaló megjelenéshez nem bizti hogy létrejön,arról meg én nem tehetek,természetesen rendelkezésedre áll BÁRMIKOR az ülés,és én is!(nem félremagyarázni ezt a pár szót
Ehhez az elegáns üléshez, himzéshez már nem megy a zöld gumi Gekko! Stílustalan lenne!
Mikor rakod be a kerekeket?
Pénteken 13 C fok lesz már!
Az utaskapaszkodó már öszhangban van az üléssel!
Sok Egészséget és Széles Utat hozzá!
Ja! Aludtál már vele, de milyen ülni rajta?
Beépített prosztatamasszázs müködik?