Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!
Megcsodáltam Gekko ülését! Le a kalappal, olyan szép munkát végeztetek! Sikerre vagytok ítélve, nem vitás!
Üdv MINDENKINEK!

Henti! A cuccomat keddig tudod fagyasztani? Akkor tudnék érte menni!

Köszi! Nem megmondani a többi éhenkórásznak, hogy az mi!
Még lenyúlnák!
Szijja Sipiappi
Érjé má rá hétfőn
Üdv !
hOL A pARA
ja, temá kész vagy a motorozásra
Szia murder!

Nekem nincs mellettem semmilyen dob, se hangszer...se kipufogó, matricja se kell sehova, polír se lesz....meg rajt sem....

Mizu húsdíler?
Szasztok
Kész adobom itt ül mellettem, má csak a matrica hijjányzik rá ( amit a haverunk húz nagyon), polír vasárnap, hétfőn rajt
Te a másik éneddel beszélgetsz?
mármint vissza.....
ok,jövök hamar
"nincs Egri Vár ( a létező földvár bőven elegendő a várható összes támadás kivédésére), " ennek következménye az lett volna,hogy most muszlimok lennénk.....és talán Európa is.....
Egyedül vagyok a gyerkőcökkel, nem tudok!
mennem kell Törökbálintra,nem jössz velem? kb 10 percet leszünk ott,,,,,,,,,
most küldtem Binládent Hozzád,
viszi a kollégád telóját,beadja Neked,és lécci reggel bemész,add oda Neki Köszönöm
Ha az ilyen gyökereken múlik, akkor nincs halászbástya (nem illik bele a hegyoldal növényzetébe) nincs Szent István Bazilika ( 75 méteres magasságával nem illik a környező vályogházak közé) nincs Egri Vár ( a létező földvár bőven elegendő a várható összes támadás kivédésére), viszont van pestis ( Isten haragja ellen nem segít ha kiirtjuk a vándorpatkányokat), van gyermekágyi láz (méghogy pont az orvosok fertőznék meg az anyákat, nevetséges) stb...stb. Nem kell foglalkozni az ilyenekkel.
most telepitem a skype cuccot erre a gépre
ezt olvastad?
ilyen nincsen Vazze
Jó estét exelenciás uram!
Sziasztok!
most behúztál nekem egyet? nem is Neked írtam.....
sőőőt,azt is hogy elmegy én is tévedhetek,neeem?
biztos hogy akarod
"eljön'.....azt egybeírják
Sziasztok !

Mai nap nem volt egyszerű

Jöhet a holnap