Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gyorsan kiszaladtam a garázsba megnézni mikor írtad hogy nem megy
Az autó suzukinál van az első verzió .
Bocs :csavarni kell a közepét balra
Ha már kivetted akkor kihúzod a közepét /kitolod alulról / , beteszed a patentet a helyére és szintre nyomod a közepét.

a közepe a titok ennek is
Nem bírom benyomni sem.
Benyomod egy picit a közepét és kihúzható.
Szia !
Igen
Szia. Szerintem a közepét kell felpiszkálni és akkor a patentrásze kicsuszik a lyukból.
Köszi az infot.
Szevasztok,egy kérdésem lenne.A gyújtáskapcsolónál lévő 2 patentel nem bírok,hogy az istenbe működik?Tekerem,csavarom,de semmi.
fosztoszelep =
Szia Tybee bácsi!

Pontosan. A fojtószelepek nem fokra vannak belőve és nagyjából egyformán állnak.
Látom, utánanéztél....
Ezek a szög értékek a bilincsek beállítási értékei a szívótorok fölött hogy csavarhúzóval hozzá férjél rendesen a légszűrőház aljánál !
Jó Estét !
Videó címe: Casot akarok kötni

Szia!

Már múltkor is írtam, hogy és sokat jártam tavaly is Szentendrére a GSR-el, mert anyós ott lakik. Na, nem hozzá jártam.... .... hanem ha kint volt a család, akkor én motorral mentem...
Az enyém, ha csoda történik..... akkor május elején kerül a forgalomba, most ki van vonva.

Kipróbálhatod, de nekem nem elég a 150e kaució, mert nekem nincs casco-m...
Megbeszélhetjük, de ......
Szia Gino!
Pont ezért kérdezem, hogy merjek e otthagyni ennyi pénzt. Vagy inkább felejtsem el őket?

Most nézem, hogy milyen közel laksz hozzám. A tiédet kipróbálhatom 15-ért?

IB
Oké köszi. Nem piszkálom
Szerintem ne piszkálj bele semmibe....
Láncos, nem szíj van benne.
Előfordul, hogy zajos hidegen.... (nekem is), automata a láncfeszítője, lehet, hogy az új olaj segít rajta, mert jobban és hamarabb bejut a feszítőbe.
Melegítsd be.. úgyis melegen kell használni.
Egyébként nem lesz semmi baja, ha hidegen kicsit zajos...
Amit a manualban láttam 263 oldal a fosztoszelep az elsönél 10 fok a másodiknál 55 fok , 30 fok és 10 fok az elforgatás mértéke. De a vezérmü szijon biztos hogy fesziteni kell mert hidegen van egy kis kattogo hangja.
Nem olyan érzékeny a dolog, mint egy öreg, karburátoros gépnél....
Lehet ellenőriztetni, de szerintem ennyi használat után még közel sem lehet kopott a tengely..... hagyd