Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Kicsit túl komolyan veszitek ezt az egész fórum dolgot. Ez az egész nem más mint közel hasonló érdeklődésű (gsr) de alapvetően nagyon különböző emberek ad hoc gyülekezete. Nem baráti közösség, bár kétség kívül kialakultak barátságok is. Nem kell ide sem moderátor, sem Jedi aki az erőt irányítja.
Azt látom magam körül, hogy sokan olyan szinten beleélik magukat ebbe az egészbe, hogy a mindennapjaikat komolyan befolyásolja az, hogy éppen mi történik a "FÓRUMON". Talán Jocee észrevette magán a jeleket, és még időben kiugrott. Az élet a fórumon kívül van gyerekek! (Ez Gekko rád is vonatkozik).

Ez a csak fórum akkor tud működni, ha nem veszitek olyan nagyon komolyan! Jó veletek társalogni, kapjátok össze magatok!
neked van vacsorád azt hittem válság van
Összetartás? Ismerem....szoktam is állítani a kocsikon...... de ott kerékösszetartásnak mondjuk bővebben....
Még jó, hogy elhúzott mindenki...... legalább nem kéregettek a vacsorámból....
Szia
Nem balh, összetartás féle , denem soksikerrel,némaság az Úr!
Bazz.... mi van itt?
Leülök enni...... kaja az nincs...
Balhé?....balhé az van!....
Csempe a francbaaaa az vaaaaan!

Amúgy jó estét!
egy pár feles = egy egész
mindenki
nem tudom talán az a probléma h a viccelődés néha
másba megy át. vagyis az egyik fél úgy érzi h nem vicces már. meg kéne egyezni h 1. itt tényleg csak viccből írunk olyan dolgokat amilyeneket azt senki ne vegye magára 2. ha vkinek baja van a másikkal azt fórumon kívül beszéljék meg 3. most már tessék itt lenni mert ez itt a GSR Klán és én büszke akarok lenni arra h ide tartozom 4. legyen már tavasz és guruljunk egy nagyot közösen
pár feles mellett mindent meg lehet beszélni mondom pááár feles
Nem vagyok feladósfajta,talánpont Gánt leheta megoldás,ha mindenki eljön! Talán egy összejövetelen mindenkitisztázhatna mindent, és nagyszerünyitótúrával el lehetne felejteni az utóbbi néhány mondatomat!
azért a "randi" Gánton nehogy elmaradjon mert ha jöttök,ha nem,én ott leszek
Ezen dolgozok és már társat is találtam ebben,de azéazt nehezenviselem,h azokhoz szólok akik fontosak nekem, és csak Te méltatsz válaszra egyedül!
Ügyemnek érzem, h ezt a bandát ha mással,de ha kell megfogjam a lejtőn, lehet , h Énvagyoka hülye, nembaj vállalom, ha köpködés a jutalom akkor is!
Szedje össze mindenki magát, és a topikhoz méltó viselkedését elővenni sziveskedjék!
Én jól érzem magam az LFP-ben, úgy érzen másoknak sincs velem baja, de Én az az ember vagyok aki nem felejti el honnan jött,és az idáig vezető úton kik fogtákakezemet!
én nem értem ezt az egészet. azt h mi a faszon (bocsánat ) tudtok ti pasik állandóan megsértődni összeveszni. a qrva érzékeny lelketek az a baj más baj nincs itt. de ki van veletek a ... ez itt egy jó társaság. és ha most nem is vagyunk itt annyian tavasszal ugyanúgy lesznek 10 fő fölötti klántúrák
Inkább elgondolkodtatónak szántam mint szépnek, hiába vagyunk,inkább -tok szépek, ha nem tudjuk összetartani ezt z egyébként igéretesnek tűnő csapatot, ez az Én fő problémám!
Azt gondolom a Jocee-é is! Beszéltem mavele telefonon, a mondani valójának ez volt a lényege! Nem mondta,h ne írjamide, de azt se , h ne!
Viszont annyi tisztelettel tartozom neki, h amit itt mindenkivel nem akart megosztani azt Én se írom le!
Nem én nem vagyok agresszívebb ne ugatoljál mert megtapollak,te rohadék,,,mi az hogy nincs személyes kapcsolat?minden 2 hétben cullantasz,az neked nem kapcsolat,hogy rádokkolok a szádra a kodekemmel?ta létraszarkupac

szép beszéd nem is értem miért kétkezi munkás vagy miért nem politikus
ez szép volt!
mi tesz ingerültté?biztos az a fene sok szex
Sziasztok
Szerintem is a kialakult helyzet tesz minket ingerültebbé, a több munka fáradtabbá (hisz eggyikönk sem igazgató, sokkal inkább két kezi melós), hamarabb veszünk zokon mindent, agreszivibbek vagyunk! Sajnos ezt néha a gép eléis átmentjük, az idegállapot pedig nem teszi lehetővé a kultúrált rendezését a sok esetben csakapró féreértéseknek!
Ez az Én meglátásom!
De talán ettől is nagyobb probléma az, h NINCS SZEMÉLYES KAPCSOLAT köztünk mióta nem motorozunk, néhány kivételtől eltekintve allig látjuk egymást mióta vége a szezonnak!
Hölgyeim és Úraim ime bizonyítéka, h minket a motorok és a motorozás szeretete tart eggyüt! Ha kijöna jó idő lassacskán visszakerül minden a régi kerékvágásba! Kérek mindenkit, aki még ide tartozónak valja magát, h ezt a pár hetet birjuk még ki, utánna megint mindenrendben lesz! Én nagyon remélem!
mindenkit, csá megyek a termálba!
üdvözlégy !
mentem mert too late ...
dehát nálad nincs is kv
Üdv !
Mmmmm.... de finom ez a KV, amit éppen most kortyolgatok....